Hoe video's converteren naar MP4-formaat in hoge resolutie

De term "hoge resolutie" verwijst in feite naar alle media die worden afbeeldingen weergegeven die scherp en gedetailleerd zijn. Deze descriptor kan zeker worden toegepast op een film of clip waarin video van hoge kwaliteit. QuickTime Pro kan worden gebruikt om een digitale video-indeling omzetten in een hoge resolutie MP4-versie. De MP4 (MPEG-4)-bestand heeft ontpopt als een populaire multimedia container voor haar vermogen om te streamen van superieure audio en video op relatief lage bandbreedte. De compacte gegevenssnelheid van de MP4-bestand heeft gemaakt een ideaal medium voor het distribueren van video via het Internet en op mobiele apparaten. Hoewel het niet mogelijk om te compenseren van enig gegevensverlies in gecomprimeerde video's, de follow tutorial zal aantonen hoe een optimale MP4-bestand exporteren. Bovendien zal het ervoor zorgen dat hoge resolutie bron video's MP4 versies van dezelfde kwaliteit produceren.

Instructies

Een Video converteren naar MP4-formaat in hoge resolutie

1

Download en Installeer QuickTime Pro. QuickTime Pro kan worden verkregen via de Apple productpagina. Gebruikers die al de gratis QuickTime-mediaspeler geïnstalleerd al hun computers naar QuickTime Pro bijwerken kunnen door de aankoop van de software-licentie. Om dit te doen, start de QuickTime-mediaspeler en ga naar de "Help"-tab op het programmamenu. Selecteer de optie "Koop QuickTime Pro" en de Apple productpagina zal automatisch implementeren in uw internetbrowser. Voltooi de afhandeling en volg de instructies van de installatie.

2

Uw video in QuickTime openen. Als het bestand niet wordt geopend omhoog in QuickTime standaard, klik met de rechtermuisknop op de video (CTRL-Klik voor Mac-gebruikers), selecteer 'openen met' en kies QuickTime in de lijst met programma's.

3

De "Movie Info" voor uw video weergeven Ga naar de "Venster" op het programmamenu en selecteer "Show Movie Info." Een venster verschijnt waarin details zoals de framesnelheid, de gegevenssnelheid en de grootte van uw video's.

4

Het initiëren van de MP4-bestand exporteren van uw video. Ga naar "File" menu programma en selecteer "Exporteren". In het "opslaan geëxporteerd bestand als:" venster, kies de optie ' film naar MPEG-4 ' in de Export drop-down menu. Klik op de knop "Opties" in het "opslaan geëxporteerd bestand als:" venster. Een "MPEG-4 exporteren instellingen venster" zal verschijnen.

5

Programma video-instellingen. Onder het tabblad video, door ervoor te zorgen 'H.264' is geselecteerd als de video-indeling. Gegevenssnelheid van de video's van de "Movie Info" venster kopiëren en plak deze in het veld "Data Rate" van het "MPEG-4 exportinstellingen" venster. Stel de optie "Afbeeldingsgrootte" op "Huidige" en selecteer de frame rate van de bronvideo op het gebied van de "Frame Rate". Kies de optie "Automatische" voor "Keyframes."

6

Programma "Video-opties." Klik op de knop "Video-opties" in het "MPEG-4 exportinstellingen" venster. In het veld "Codering Mode" Selecteer "Beste kwaliteit (Multi-Pass)" en klik op 'OK'.

7

Programma de audio-instellingen van de Commissie. Selecteer het tabblad audio in het "MPEG-4 exportinstellingen" venster. Onder "Encoding Quality", selecteer "Beste" en klik op 'OK'.

8

Uw hoge-resolutie MP4-bestand exporteren. Nadat alle codering parameters hebt aangebracht, klikt u op "OK" in het "MPEG-4 exportinstellingen" venster. Terug in het "opslaan geëxporteerd bestand als:" venster naam de geëxporteerde MP4 bestand, blader naar de gewenste opslaan locatie en klik op "Opslaan". Er verschijnt een venster "Exporteren", een status bar tracking weergeven de voortgang van het bestand exporteren. Zodra het 100 procent heeft bereikt, het zal verdwijnen en uw hoge-resolutie MP4-bestand zal zijn klaar voor gebruik.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw geëxporteerde high-resolution MP4-bestand niet correct streamen is, ga terug naar uw bronvideo en het exportproces MP4 opnieuw beginnen. Schorten enige andere gebruikersactiviteit op uw computer, zodat het niet met de bestandsconversie interfereert.
  • Wanneer de video H.264-indeling is geselecteerd in het venster "MPEG-4 exportinstellingen", wordt de bestandsexport automatisch geoptimaliseerd voor "Downloaden". Deze instelling zorgt ervoor dat de beste kwaliteit.