Hoe verwijdert AOL bestanden

AOL of America Online, was ooit de overheersende Internet serviceprovider in de VS, maar heeft gezien een daling in populariteit met de opkomst van breedband internetdiensten. Gebruikers die AOL hebben vervangen door andere diensten wenst te verwijderen van hun oude AOL installeert en de bestanden voor het opruimen van de kamer op hun computer en vrijmaken van geheugen dat is toegewezen aan AOL gerelateerde processen.

Instructies

1

Verwijder AOL-programma's. Klik op "Beginnen," "Control Panel", "Add/Remove Programs", en vervolgens tweevoudig tikken voort ieder programma gerelateerde met AOL dat u wilt verwijderen.

2

AOL mappen verwijderen. Klik op "Start", "Mijn computer" en open "Program files". Verwijder de AOL-map en alle van de inhoud ervan.

3

Verwijder de bestanden van andere AOL. Klik op "Start" en klik op 'Zoeken'. Een zoekopdracht voor "AOL" en "America Online", en verwijder alle bestanden die komen op de zoekactie die geassocieerd met America Online worden. Wees voorzichtig niet te verwijderen andere bestanden die toevallig de letters "aol" in de naam. Als u alleen wilt bepaalde AOL software, maar andere houden, verwijdert u de programma's die u wilt om zich te ontdoen van, maar niet verwijderen alle bestanden die zijn gekoppeld aan AOL, omdat ze kunnen worden geassocieerd met het programma dat u wilt behouden.

4

Verwijder AOL vanaf het begin menu. Als u bepaalde AOL gerelateerde houden programma's, zoals de populaire instant messenger, u kunt nog steeds verwijderen van AOL processen van uw opstart menu te versnellen van je startsnelheid en AOL te behoeden innemen van RAM. Klik op "Start", "Run", typ "msconfig", en druk op 'OK'. Klik op het tabblad "Opstarten" en hef de selectie van AOL processen. Klik op "OK", en vervolgens herstarten uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Als u alleen wilt bepaalde AOL software, maar andere houden, verwijdert u de programma's die u wilt om zich te ontdoen van, maar niet verwijderen alle bestanden die zijn gekoppeld aan AOL, omdat ze kunnen worden geassocieerd met het programma dat u wilt behouden.