Hoe verwijder ik ruimte in het begin van een regel in MS Word?

Hoe verwijder ik ruimte in het begin van een regel in MS Word?


Soms, lege ruimte is gevestigd in het begin van een lijn in Microsoft Word gewoon omdat u per ongeluk extra spaties er ingevoegd. Misschien vaker, en meer verwarrend, een tabinstelling of alinea-inspringingen veroorzaakt de ruimte, wat betekent dat u gewoon kan niet selecteert u de ruimte en verwijder deze. Gelukkig werkt met de backspace-toets nog steeds; het verwijdert de spaties of verwijdert u de inspringing van een alinea.

Instructies

1

Ctrl ingedrukt te houden "," "Shift" en "8" op uw toetsenbord ingedrukt op hetzelfde moment, te onthullen opmaakmarkeringen in het document. Deze stap kon onthullen de onzichtbare opmaakelement, waardoor de extra spatie aan het begin van de lijn.

Als overbodige spaties--ingevoegd door te drukken op de spatiebalk--de witruimte aan het begin van de lijn veroorzaakt, dan verschijnt de ruimte nu een reeks van kleine zwarte stippen. Als een tab of inspringing de ruimte veroorzaakt, dan is de ruimte blijft leeg.

2

Klik in de lijn, aan het begin van de tekst en na de spatie of de zwarte puntjes.

3

Druk op de "Backspace" toets op uw toetsenbord.

Deze druk op de toets slechts eenmaal als de ruimte leeg is--met andere woorden, als een tabstop of inspringing de ruimte veroorzaakt. Indrukken van de "Backspace" zal verwijderen het tabblad of de manier van inspringen, het begin van de tekst naar de linkermarge wordt verplaatst.

Als overbodige spaties--nu vertegenwoordigd door zwarte puntjes--de lege ruimte veroorzaakt, gaat u verder op de toets te drukken totdat u elke zwarte stip hebt verwijderd.

4

Druk op "Ctrl," "Shift" en "8" opnieuw te verbergen opmaakmarkeringen.