Hoe verwijder het wachtwoord van Internet Explorer Internet-restrictiesAls een ouder of een IT-beheerder, moet u wellicht zorgen over welke websites uw kinderen of werknemers zijn toegestaan of niet toegestaan om te zien. Vandaag, staat het Internet vol met vele websites en beelden die iedereen op elke leeftijd, opzettelijk of niet weergeven kan. Om te beschermen of te beperken van de websites die anderen kunnen weergeven, heeft Microsoft een functie bekend als Content Advisor dat met Internet Explorer, de meest gebruikte webbrowser op het Internet werkt toegevoegd.

Instructies

1

Opslaan en sluit alle actieve programma's die u, zoals Internet Explorer, foto's, Word-documenten werkt. In wezen wilt u uw computer de zin die op watertje wanneer u eerst ingeschakeld.

2

Klik op Start, vervolgens tikken voort stormloop.

Typ in regedit en druk op OK.

In Windows XP of later, afhankelijk van uw systeeminstellingen, wellicht u klik op Start, ga naar de map Bureau-accessoires en klik op opdrachtprompt. Krijgt u een zwart scherm, hier Typ regedit en druk op enter.

3

Klik op het plusteken (+) links van het bijschrift HKEY_LOCAL_MACHINE.
In sommige versies van windows vervangt een driehoek het plusteken.

4

Blijven de registers, openen door te klikken op het plusteken aan de linkerkant van HKEY_LOCAL_MACHINE, klik op Software, dan Microsoft, dan Windows, dan huidige versie, dan beleid en ten slotte waarderingen.

5

Klik op de map waarderingen.

6

Kijk aan de rechterkant van het venster Register-Editor, zou u een item met de naam "Sleutel" zien, met de rechtermuisknop op en klik op verwijderen.

7

Sluit de Register-Editor door te klikken op de X in de rechterbovenhoek van het venster.

Als u het venster van de opdrachtprompt openen, kan u het sluit volgens dezelfde procedure.

8

Start de computer opnieuw op en start Internet Explorer opnieuw. Kies weergeven en vervolgens op Internet-opties. Klik op extra, Internetopties, voor Internet Explorer 5 of hoger.

9

Klik op het tabblad inhoud en klik op uitschakelen. Wanneer Internet Explorer wordt het wachtwoord gevraagd, dit vak leeg laat, en klik op OK. Dit zal de Content Advisor wachtwoord in Internet Explorer uitschakelen.

10

Open Windows Verkenner en verwijder het bestand genaamd waarderingen. POL
Windows Verkenner kan worden gebruikt door gewoon te klikken op start, computer (of Dubbelklik op het pictogram Deze Computer op het bureaublad) te selecteren en te dubbelklikken op de C-schijf. Dubbelklik op de map System en wegvagen naar de vijl waarderingen vanaf daar. POL

Als u het bestand niet kunt vinden, kunt u deze stap negeren, zoals sommige systemen het bestand maken, terwijl anderen dat niet doen.