Hoe vervang je Kindle-Shell

De Amazon Kindle is een stevige, tweedelige shell tegen kraken. Ter vervanging van de Kindle shell vereist een volledige teardown van het apparaat. De printplaat heeft talrijke kleine Phillips schroeven. Organisatie van alle onderdelen tijdens de demontage is van vitaal belang.

Instructies

1

Een zachte doek op het werkgebied plaatsen en plaats de Kindle zijde naar beneden op het.

2

Een metalen spudger invoegen in de naad die langs de onderkant van de Kindle loopt.

3

De onderkant van de achterkant van de Kindle wrikken. Trek het vrijgegeven deel van de achtercover van de Kindle en invoegen van een kunststof spudger tussen de voorste en achterste gevallen.

4

Plaats de metalen spudger langs de kant van de Kindle tussen de voorste en achterste covers. Wrikken voorzichtig naar buiten met de spudger om de clips die worden uitgevoerd langs de omtrek van de Kindle vrij te geven.

5

Trek de achterste cover van de Kindle. Verwijder de twee schroeven beveiligen van de batterij naar de printplaat met de schroevendraaier Phillips #0.

6

De twee pakkingen in de batterijhouder van de Kindle wrikken. Verwijder de schroeven aan de zwarte 3G-modem in plaats.

7

Verwijder de schroeven aan de printplaat in plaats.

8

Ontkoppel de connector van de wrijving, gelegen in de linkerbenedenhoek van de Kindle, met de plastic spudger.

9

Ontkoppel de connectors van de flex-lint gelegen langs de omtrek van de printplaat. Ontkoppel de display connector van de printplaat.

10

Verwijder de luidsprekeraansluiting met de metalen spudger. De luidsprekeraansluiting heeft twee rode draden leiden tot een witte PC-connector aangesloten op de printplaat.

11

Verwijder de vier schroeven van de voedingsconnector van het scharnier. Verwijder de printplaat van de Kindle.

12

Los de schroeven die het scherm in plaats van de beveiliging. Verwijder het scherm van de Kindle. Verwijder het toetsenbord.

13

Plaats het bovenste gedeelte van de vervanging schelp zijde naar beneden op het werkoppervlak. De demontage stappen in omgekeerde volgorde voor de nieuwe shell uitvoeren.