Hoe vervang ik HP M7067c HD

De HP m7067c is een slimme Media computer bedoeld voor thuisgebruik. De MediaSmart computer gebruikt een speciale media-georiƫnteerde werkende systeem van Vensters te vergemakkelijken dienen mediabestanden naar alle computers en apparaten op uw thuisnetwerk. Media-bestanden, vooral films, kunnen duren met veel ruimte als u inhoud samen te op de server verzamelen. U kunt de harde schijf in de HP m7067c om extra opslagruimte voor al uw bestanden vervangen.

Instructies

1

Uw MediaSmart server afsluiten. Verwijder het netsnoer en alle perifere kabels vanaf de achterkant van de behuizing van de computer.

2

Verwijder de duimschroeven aan de rechterkant van de MediaSmart computer. Schuif het zijpaneel terug. Druk op de drie tabbladen van het voorpaneel vlak bij de voorkant van de behuizing van de computer. Verwijder het voorpaneel.

3

Verwijder de schroeven op de drive bay. Verwijder de connectorkabel. Verwijder de SATA of IDE kabel en het netsnoer uit de achterkant van de harde schijf. U moet mogelijk op op het midden van de verbindingslijnen om ze te verwijderen uit het station.

4

Verwijder de schroeven aan de voorkant van de drive bay gelegen. Schuif de behuizing van de volledige harde schijf uit de computer door te trekken op de tab. bay station Unscrew de vier schroeven op de harde schijf. De oude harde schijf opzij zetten.

5

Plaats de nieuwe harde schijf in de drive bay. Veilig met de vier bay station schroeven. Duw het station bay terug op de HP MediaSmart m7067c. De baai klikken wanneer het op zijn plaats. Schroef de voorste bay station schroeven in plaats om veilig de behuizing.

6

Sluit de kabel van de bay station en schroef het op zijn plaats. Sluit de IDE of SATA-kabel en de stekker naar uw nieuwe harde schijf.

7

Lijn de openingen van het voorpaneel met de zaak tabbladen. Druk op de gaten in de tabbladen totdat het voorpaneel wordt uitgelijnd op. Schuif het zijpaneel op de computer. Sluit de voedingskabel en de randapparatuur aan op de HP m7067c.