Hoe vervang ik Emoticons in Yahoo Messenger

Hoe vervang ik Emoticons in Yahoo Messenger


Yahoo! Messenger ondersteunt het gebruik van emoticons, die zijn kleine afbeeldingen van de gezichtsuitdrukkingen die bepaalde emoties zoals geluk of droefheid portretteren. Voor veel gebruikers, deze beelden zijn meer creatieve en hogere kwaliteit dan een typisch tekst gebaseerde emoticon, zoals de :) smiley. Om meer gebruik van de emoticons en ze passen bij een specifieke behoefte of stijl aanpassen, hebben de gebruikers ook de optie ter vervanging van de standaard-emoticons met hun eigen creaties.

Instructies

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en selecteer 'Computer'.

2

Dubbelklik op het station "C:" en open de map "Program Files".

3

Dubbelklik op de map "Yahoo!", opent u de map "Messenger" en dubbelklik op "Smileys."

4

Klik met de rechtermuisknop op de smiley die u wilt vervangen en selecteer 'Bewerken'. Controleer of dat de bestandsextensie van het beeld is "gif".

5

Druk op "Ctrl" en "A" op uw toetsenbord te selecteren van de hele afbeelding en druk op de "Delete"-toets op uw toetsenbord.

6

Tekenen en bewerken van uw nieuwe smiley in uw grafische editor.

7

Klik op het menu "Bestand" en selecteer "Opslaan".

8

Herhaal stap 4 tot en met 7 voor elke emoticon die u wilt vervangen.

9

Start opnieuw op Yahoo! Messenger om de wijzigingen te activeren.

Tips & waarschuwingen

  • In wezen is is wat je hier doet vervangen door de oorspronkelijke emoticon een ontwerp op maat. Terwijl u bestaande emoticons vervangt kunt, zal Yahoo! Messenger niet kunt u extra emoticons toevoegen. Met andere woorden, zal het programma alleen lezen smileys hebben dezelfde bestandsnamen als de standaardafbeeldingen.
  • Standaard, wordt te klikken op de knop 'Bewerken' in stap 4 Microsoft Paint geopend. Als u een meer krachtige foto-editor, zoals Adobe Photoshop of GIMP gebruiken wilt, selecteert u de optie "Openen met" en kies welke editor u wilt gebruiken.
  • U kunt ook vooraf gemaakte emoticon pakketten van het Internet downloaden.
  • Wanneer u updates bij Yahoo! Messenger installeert, zal de standaard emoticons worden ge├»nstalleerd. Zorg ervoor dat u back-up van uw aangepaste emoticons zodat u gemakkelijk opnieuw hen installeren kunt wanneer Yahoo! Messenger wordt bijgewerkt.