Hoe vervang ik een Letter in een woord in Excel?

Hoe vervang ik een Letter in een woord in Excel?


Als de werkbladcomponent van Microsoft Office Suite is Microsoft Excel ideaal voor het uitvoeren van berekeningen, opslag van getallen, voorbereiding van facturen of facturen en het bijhouden van kosten. Maar de Excel-cellen zijn bereid en in staat om meer dan alleen getallen--ze kunnen aangepast worden aan elk grootte woord, woordgroep of tekstblok. Cellen met woorden zijn net als bewerkbaar als degenen met nummers, dus je ook de mogelijkheid hebt ter vervanging van letters in woorden.

Instructies

1

Open Excel. Klik op het tabblad "Bestand" in de linker bovenhoek van het scherm. Klik op 'Openen'. Navigeer naar het werkblad met de letters te vervangen. Dubbelklik op de naam van het bestand te openen van het werkblad in de Excel-werkruimte.

2

Druk op de toetsen "Ctrl" en "F" samen op het toetsenbord om de kleine zoeken en vervangen-venster te openen.

3

Klik op de tab "Vervangen" Typ van het huidige woord spelling in het vak "Zoeken", zoals "boei."

4

Typ de nieuwe spelling van het woord in het vak "Vervangen door", zoals "boy."

5

Klik op de knop voor Excel automatisch vervangen door alle exemplaren van de letters "Alles vervangen", of "Vervangen" te gaan één voor één.

6

Typ een enkele letter in het vak "Zoeken", zoals "H." Typ een enkele letter in het vak "Vervangen door", zoals "B." Klik op "Alles vervangen" of "Vervangen" voor Excel voor het uitvoeren van de schakelaar.

7

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Save As." Geeft de spreadsheet-bestand een nieuwe naam voor het behoud van het origineel voor toekomstig gebruik, en klik op de knop "Opslaan".