Hoe vervang ik een HP Laptop-videokaart in een paviljoen 4250De HP Pavilion 4250 is een laptop ontworpen en gedistribueerd door de Hewlett Packard Corporation. Een videokaart is het apparaat in uw laptop dat de bevoegdheden van de schermweergave van de computer. De videokaart upgraden kan stimuleren van de computer games en grafische mogelijkheden. Als een waarschuwing is openen uw laptop en wijzigen van de videokaart een moeilijke poging die kan uw garantie ongeldig. Deze bewerking wordt alleen aanbevolen voor degenen die computer hardware ervaring heeft.

Instructies

1

De HP Pavilion 4250 laptopcomputer uitzetten en verwijder het netsnoer en eventuele andere randapparaten.

2

Verwijder de postuum gelegen op basis van uw laptop. Er zullen drie schroeven beveiligen het scharnier. Verwijder deze en opslaan, als u ze later zullen nodig.

3

Verwijder de twee schroeven waarmee het toetsenbord. Deze schroeven zijn gelegen in de buurt van het scharnier en zullen beschikbaar zijn zodra het scharnier is verwijderd.

4

Verwijderen van het beeldscherm door het verwijderen van de schroeven op de achterkant en onderkant van de weergave-eenheid.

5

Haal de Wi-Fi en video kabels.

6

Verwijder de optische-schijfeenheid door te drukken van de hendel aan de onderzijde van uw laptop HP Pavilion 4250 en het uit te glijden.

7

Verwijder de bovenste schelp van uw laptop door het verwijderen van de vijf schroeven waarmee het.

8

Zoek uw grafische kaart. Het wordt gewaarborgd door twee schroeven en zal worden gevonden in de bovenste rechtergedeelte van uw laptop.

9

Verwijder de schroeven voor de beveiliging van uw grafische kaart en het loskoppelen van uw moederbord.

10

Steek uw nieuwe grafische kaart in uw moederbord en vervangt u de twee schroeven.

11

Monteer uw laptop om de bewerking te voltooien.