Hoe vervang ik een Dell Optiplex-voeding met ATX

Hoe vervang ik een Dell Optiplex-voeding met ATX


De belangrijkste en enige bron van de computer van SAP komt uit het stopcontact haalt, rechtstreeks verbonden met het moederbord, uw randapparatuur en in sommige gevallen, uw grafische kaart. Als dit apparaat niet goed werkt, al uw apparaten mislukken en uw computer niet inschakelen. Dell Optiplex-computers gebruiken een standaard ATX-voeding op de bovenkant van de achterkant van hun zaak. U herkent de voeding gewoon door uw computer draaien en een grote fan aan de bovenkant te zien.

Instructies

1

Haal de computer uit een stroombron.

2

Schakel de computer met de achterkant naar u toe gericht.

3

Schroef de schroeven aan de zijkant aan de rechterkant op de computer.

4

Het deelvenster terugtrekken en til deze uit de zaak.

5

Ga terug naar de achterkant van de zaak en schroef de schroeven aan het vak aan de bovenzijde van de achterkant van de computer op de zaak.

6

Verbreek alle interieur kabels leidt van het aanbod-de elektrobox u gewoon losgeschroefd – in de computer, houden van nota van elke kabel die u losmaakt om te onthouden wat te verbinden wanneer u de nieuwe voeding.

7

Uw nieuwe voeding op de ondersteunt binnen uw computer zachtjes te rusten.

8

Schroef het in het geval van de achterzijde van uw zaak en sluit alle kabels in het interieur weer. Zorg ervoor dat u correct instellen van de spanning met de schakeloptie recht onder het stopcontact. In de VS, stelt u de spanning op 115V.

9

Monteer uw zaak door schroeven terug op het zijpaneel en uw computer aanzet.

Tips & waarschuwingen

  • Maak je geen zorgen als je eindigen met een paar losse kabels rondslingeren van uw voeding. U hoeft niet alle van de kabels te gebruiken. Alleen de kabels van de moederbord en iets anders uw randapparatuur wellicht te gebruiken.