Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord

Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Laptop toetsen zijn fragiel en dun en als u de laptop toetsen een stuk gebruiken, de kansen zijn, ten minste één zal pop-off. Als dit gebeurt, kunt u waarschijnlijk eindigen vervangen. Zelfs als u garantie heeft zullen Dell Computers aandringen dat u het toetsenbord wijzigen en een technicus ter vervanging van de laptop toetsenbord voor u niet zal betalen. Dit artikel zal u vertellen hoe vervang ik het toetsenbord op een Inspiron 1501-laptop.

Instructies

1Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Bestel nummer J617 van Dell computers. Het zal aankomen met alles wat u nodig hebt behalve de kleine Philip schroevendraaier. Het pakket bevat de handleiding, kunststof scribe en natuurlijk het nieuwe toetsenbord.

2

Eerst, het uitschakelen van de laptop, koppel krachtbron en verwijder de batterij. Dan lag het vlakke laptop (180º) op de tafel of bureau waar u van plan bent om te veranderen van het toetsenbord.

3Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Met behulp van de kunststof scribe, zachtjes invoegen onder de scharnier cover van hoek en til de klep scharnier van de laptop. Te zacht. Wellicht een beetje wiebelen zodat de kleine connectoren pop uit hun locatie.

4Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Zodra de cover van het scharnier is verwijderd, lag het naar de kant.

5

Zoek de twee kleine M2.5 x 5mm schroeven die het toetsenbord aan de laptop te koppelen en gebruik van de kleine Phillips schroevendraaier om ze te verwijderen. Er is ten minste één aan elke kant van de laptop. Ze waren verborgen door de scharnier deksel en moeten worden weergegeven zodra dat dekking wordt verwijderd.

6

De kunststof scribe, invoegen onder toetsenbord en een zacht lift. Kleine knobbeltjes op het einde van het toetsenbord en een kabel van het toetsenbord in het centrum veilig het toetsenbord op de laptop. Zachtjes wiggle het toetsenbord totdat het los.

7Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Optrekken van de kabel van het toetsenbord totdat het springt los. Stel het slechte toetsenbord naar de kant.

8Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Neem het nieuwe toetsenbord en steek de kabel in de beveiligingskabel op de laptop. Druk de kabel lift naar beneden op de top van de kabel en veilig. (Het is noodzakelijk dat u dit deel recht anders, het toetsenbord werkt niet wanneer je hem terug samen!).

9Hoe vervang ik een Dell Laptop toetsenbord


Plaats de knobbeltjes op het einde van het toetsenbord in hun respectieve "slots" en vervangen van de twee M2.5 x 5mm schroeven.

10

Vervang de scharnier-Cover.

11

Zet de laptop op en - VOILA! U bent terug in het bedrijfsleven.

Tips & waarschuwingen

  • Deze gelegenheid gebruik om het stof van het gebied onder het toetsenbord schoon zodra het wordt verwijderd.
  • Naar mijn mening waren de instructies van Dell-Computers niet de beste, vooral omdat zij beginners zoals ik verwachten aan het werk zelf doen.
  • Om te voorkomen van elektrostatische ontlading, zichzelf aarden door het gebruik van een polsbandje voor de aarding of periodiek het aanraken van de aansluiting op de achterkant van de laptop (of ongeverfd metalen).