Hoe vervang ik een Dell Inspiron LCD

Hoe vervang ik een Dell Inspiron LCD


Er zijn veel manieren uw LCD-scherm kunt gaan slecht. Het LCD-scherm kan breken van het mishandelen van uw Dell-laptop of de interne componenten van het scherm kunnen gaan slecht. In beide gevallen moet u wellicht ter vervanging van uw LCD-scherm. De feitelijke procedure voor het verwijderen van uw Dell Inspiron van LCD-scherm is niet moeilijk, en u kunt kopen een scherm vervanging voor vrijwel elke laptop merk en model (zie bronnen). Verwijderen van oude LCD-scherm van uw Dell Inspiron de vereist dat u volledig het LCD-scherm demonteren.

Instructies

1

Afsluiten van uw Dell Inspiron-laptop en koppel het netsnoer en eventuele randapparaten. Sluit het LCD-scherm en flip-de laptop over. Verwijder het pak van de batterij uit de laptop van de onderste behuizing.

2

Plaats de laptop onder ogen zien en het LCD-scherm helemaal open. Verwijder de schroef covers van het voorpaneel LCD. Verwijder de behoudende Phillips-head schroeven vanaf de voorkant LCD omlijsting. Plaats een gitaar te halen in de vouw langs de buitenste rand van het LCD-scherm. Wrikken uit de voorzijde van de laptop en zet het opzij.

3

Verwijder de Phillips-head schroeven het LCD-scherm binnenkant van de metalen behuizing aan weerskanten van het LCD-scherm. Tegel van het LCD scherm uit en koppel de LCD video kabel los van de achterkant van het scherm. Opheffing van het LCD-scherm uit het LCD paneel en zet het opzij.

4

Sluit de LCD-videokabel aan op de connector op de achterzijde van het vervangende LCD-scherm. Het LCD-scherm in het deelvenster plaatsen. Hiermee lijnt u de schroefgaten op het LCD-scherm met de schroefgaten op de metalen behuizing. Vervang de schroeven zodat het LCD-scherm is beveiligd op zijn plaats.

5

Vervang het voorpaneel van het LCD-scherm. Vervang de behoudende Phillips-head schroeven en elke schroef rubberen hoes vervangen. Sluit het LCD-scherm, flipover van de laptop en vervangen van het pak van de batterij.

6

Plaats de laptop onder ogen zien, opent u het LCD-scherm en sluit alle kabels en randapparaten aan de beschikbare sockets en poorten op uw laptop. Zet uw laptop om te zien hoe de nieuwe LCD-scherm werkt.