Hoe vervang ik een AC Power Connector in een Laptop van Dell Inspiron 1100Als de voeding voor uw laptop niet meer zal oplichten, en je heb het getest met meerdere verkooppunten, zijn er twee mogelijkheden. De eerste is die komen belangrijk onderdeel binnen de adapter is mislukt, waarbij vervanging of intensieve reparatie. De tweede mogelijkheid is dat de kabel de voeding aan de muur tussen heeft een of andere manier beschadigd raakt. Als er iets is gebeurd met de kabel onlangs dat maakt je vermoedt dat het beschadigd, vervangen is een goede eerste stap.

Instructies

1

Het afneembare netsnoer uit uw voeding verwijderen en deze behandelen. Dell verzonden een geaarde 3-prong-power supply, de 310-2993 Laptop AC voedingsadapter van Dell met de Inspiron 1100-laptop. Oudere voedingen gebruikt een tweeledige ongegrond kabel. Zoeken op het internet voor "K2490", het onderdeelnummer voor de kabel die tussen de voeding en de muur gaat, en een nieuwe te kopen.

2

Plaats de Vervangingskabel stevig in uw voeding. Als de kabel niet in gemakkelijk glijden en zonder speling past, Controleer de aansluiting in de voeding om te verifiëren dat het geen losse is geworden. Als de aansluiting los zit, je voeding is beschadigd en moet worden vervangen.

3

Sluit de voeding aan op de muur en controleer dat de / uit-lampje op de voeding over komt. Als de kabel te vervangen, geen de adapter veroorzaakt voor het aandrijven van omhoog, de voeding is beschadigd en moet worden vervangen. Als de voeding functioneert, het aansluiten op de laptop en test de voeding vermogen om macht van de laptop en de accu.

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel het mogelijk is om te herstellen van de interne componenten AC voedingsadapter met de juiste hulpmiddelen en onderdelen, kan het moeilijk werk en wordt niet gesuggereerd als een eerste project van de elektronica. Werken met elektriciteit kunnen gevaarlijk zijn. Als uw AC-adapter blijkt te zijn niet-functionerende, is vervanging de betere cursus van actie.