Hoe vervang ik de batterij in een Microsoft-muis

Hoe vervang ik de batterij in een Microsoft-muis


Een Microsoft cordless mouse is handiger dan zijn bekabelde neef. Het draadloze RAS kunt u de flexibiliteit en vrijheid die alleen een muis zonder een snoer kan bieden. Draadloze muizen hebben echter een zwakte: batterijen. Afhankelijk van het type van Microsoft cordless mouse u eigen, bereid zijn te veranderen van de batterijen elke vier tot zes maanden.

Instructies

1

Zoek de toegangsklep van de batterij op de Microsoft-muis. Op sommige eenheden, is het gelegen op basis van de muis (het deel dat op uw bureau zit). Op andere eenheden, zijn de batterijen opgeslagen in het lichaam van de muis.

2

Verwijder de toegangsklep van de batterij door de clip te verwijderen van het stuk plastic deksel op te drukken. Als de batterijen bevinden zich in het lichaam van uw muis, drukt u op het tabblad Introductie op de onderkant van de muis en de cover spiegelen op. Verwijder de lege batterijen en deze verwijderen.

3

Kijk in het batterijvak en identificeren de "+" en "-" symbolen die aangeven van de polariteit van de batterij terminal clips. Plaats de batterijen in de muis terwijl de polariteit van de batterijen zorgen met het diagram in het batterijvak overeenkomt. Sluit de toegangsklep van de batterij van de muis.

4

Controleer dat het rode lampje van de optische bundel in de muis is ingeschakeld. Tot slot drukt u op de knop "Zoeken" of "Synchroniseren" op de draadloze muis zendontvanger te herstellen van de draadloze verbinding tussen uw computer en de muis.

Tips & waarschuwingen

  • Als de computer niet wordt herkend door uw muis nadat u op de knop "Zoeken" of "Synchroniseren", hebt u de computer opnieuw opstarten. Nadat Windows opnieuw is opgestart, zou de draadloze muis werken weer.
  • Verwijder de draadloze transceiver niet uit de PS/2- of USB-poort, bij het vervangen van de batterijen. Als u de transceiver loskoppelt, kunnen een speciale knop of klik op opdrachten en instellingen worden verloren.