Hoe vervang ik DD-WRT Tomato firmware

Linksys routers kunnen gebruikers met toegelaten Wi-Fi apparaten verbinding maken met het Internet via zijn draadloze uitzending. Een open Linux-firmware van de Linksys wordt gebruikt om uit te voeren van de router. Er zijn echter alternatieve firmware beschikbaar op Linksys routers zijn geïnstalleerd. Als u werkt met de DD-WRT firmware en je wilt upgraden naar de nieuwere firmware van de tomaat, het is slechts een paar klikken verwijderd.

Instructies

1

Download de firmware-update van tomaat en open een browservenster op uw computer.

2

Typ in "192.168.1.1" in de adresbalk en druk op de "Enter" toets op het toetsenbord. Klik op het tabblad "Beheer" en voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in het vak dat komt van de router.

3

Klik op de "Firmware Upgrade" optie en klik op de "Reset naar Default settings" optie. Hiermee zijn de router nadat de nieuwe firmware is geïnstalleerd.

4

Klik op de optie 'Bestand kiezen' en selecteer het bestand dat u gedownload in de firmware van de tomaat. Klik op "OK" om terug te keren naar het vorige venster.

5

Klik op 'Upgrade' aan de onderkant van het scherm en wacht als de DD-tov firmware wordt vervangen door de Tomato firmware. De router reset zelf en de firmware is geïnstalleerd.