Hoe vervang geheugen in een Toshiba Laptop

Hoe vervang geheugen in een Toshiba Laptop


Als u vervangen van een defecte geheugenmodule in een Toshiba laptop wilt, zal u moeten weten hoe te verwijderen van de module uit de laptop en installeren van een nieuwe. Dit geldt ook als u wilt een kleinere capaciteit module vervangen door een grotere om prestaties te verbeteren.

Ongeacht de reden voor het vervangen van een geheugenmodule in uw Toshiba laptop, het verwijderen en de installatie proces is niet moeilijk en is iets wat die de meeste mensen binnen een paar minuten doen kunnen.

Instructies

1

Zet de computer uit. Schuif de lock-vergrendeling op de batterij naar de positie van "Ontgrendeld" en houd deze daar. Schuif de batterij uit de lade terwijl de lock-vergrendeling in plaats. Verwijder de wisselstroomadapter en alle andere kabels aangesloten op uw Toshiba laptop.

2

De laptop flipover en zoek het geheugen sleuf dekking. Het is meestal naast of boven de batterijlade in de laptop. Verwijder de behoudende schroef en zet het klepje van de sleuf module opzij.

3

Drukt u op de clips van de inkeping op de geheugenmodule uiterlijke en kantelen van de module omhoog om het vrij te geven. Trek de module uit de sleuf.

4

Hiermee lijnt u de inkepingen op de nieuwe SODIMM-geheugenmodule met die op de sleuf. De nieuwe module kantelen zodat het is ongeveer 20 graden schuin en plaatst u deze in de sleuf. Veilig zetel van de module in de sleuf en duw totdat u kunt niet meer doen.

5

Draaien en de nieuwe module naar beneden duwen. Duw de module totdat het vergrendelt of snaps in plaats.

6

Plaats het klepje van de sleuf geheugen en draai de schroef vast.

7

Installeer de batterij en sluit de AC-adapter. De andere kabels aansluiten op de laptop en start de computer opnieuw op.

Tips & waarschuwingen

  • Nooit verwijderen of installeren van geheugen in uw Toshiba laptop met de batterij is ge├»nstalleerd of de AC-adapter die is verbonden. Als je dat doet, zal het resulteren in ernstige schade aan uw laptop.