Hoe Vervang de standaard Windows-stuurprogramma 's

Microsoft Windows meestal geïnstalleerd stuurprogramma's voor apparaten met behulp van Windows Update of gewoon algemene stuurprogramma's gebruikt voor uw apparaat. In sommige gevallen Windows Update beschikt niet over de meest recente stuurprogramma-update beschikbaar voor uw apparaat of de nieuwste stuurprogramma's voor uw hardware is niet gevonden. Wanneer dit gebeurt kunt u de standaard Windows-stuurprogramma's vervangen door stuurprogramma's die u rechtstreeks van de fabrikant van uw apparaat downloaden. Met deze methode zorgt ervoor dat uw apparaten functie zoals bedoeld, zonder te wachten tot Windows Update te verwerven of de nieuwste stuurprogramma's te vinden.

Instructies

1

Open uw internetbrowser en ga naar de homepage van de fabrikant van uw apparaat. De meeste fabrikanten weergeven prominente navigatie instructies waarmee u kunt zoeken de downloadpagina van stuurprogramma

2

Downloaden van de bestanden van het stuurprogramma voor uw apparaat en systeem set-up. Zorgen u downloadt het juiste bestand voor uw apparaat of installatie van het stuurprogramma werkt niet. Maak een notitie van waar u het bestand op uw computer opslaat.

3

Uw internetbrowser sluit nadat u de stuurprogrammabestanden voor het apparaat op uw harde schijf opgeslagen. Klik op de "Start" knop en open het "Control Panel". Druk op "Systeem en beveiliging" ("Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" voor Vista).

4

Klik op "Apparaatbeheer" vindt u onder de rubriek "Systeem". Verstrek bevestiging of typ uw administratief wachtwoord in als uw beveiligingsconfiguratie vereist. Zoek en vouw de hardwarecategorie voor het apparaat dat u wilt bijwerken. Dubbelklik op de naam van het apparaat.

5

Ga naar het tabblad "Stuurprogramma" en klik op de knop "Update Driver". Druk op "Grazen mijn Computer voor wagenmenner Software". Klik op "Bladeren" om te navigeren naar de gedownloade stuurprogrammabestanden op uw computer. Druk op "OK" om de "Browse"-venster te sluiten en klik op "Volgende" om door te gaan.

6

Laat Windows het stuurprogramma met behulp van de eerder gedownloade bestand te installeren. Start de computer opnieuw op als het stuurprogramma installatieproces niet automatisch het voor u doet.

Tips & waarschuwingen

  • Elk stuurprogramma dat u wilt vervangen moet afzonderlijk worden geïnstalleerd.