Hoe Vervang de NTOSKRNL. EXE

Ntoskrnl.exe is een belangrijk systeembestand voor het Windows-besturingssysteem. Het bevat de basic-code nodig om te starten en het besturingssysteem te laden. Als dit bestand wordt verwijderd of beschadigd raakt, zal een gebruiker niet zitten kundig voor schoen van zijn computer totdat dit bestand wordt vervangen.

Instructies

1

Plaats de herstel-CD van Windows in het schijfstation en start de computer opnieuw op.

2

Controleer de opstartvolgorde van de computer. Dit moet gebeuren van de set-up van het BIOS voordat boot begint. Op "F2" te drukken zal starten de BIOS ingesteld op meeste PCs. (dit is niet altijd het geval, en de boot schermen zal vertellen u die knop zal neemt u mee naar de systeeminstallatie.) Zorg ervoor dat uw CD-station vóór de vaste schijf in de opstartvolgorde komt.

3

Selecteer het station met de Windows-installatie herstellen wilt wanneer u het menu om te selecteren van een vaste-schijfstations. Als u hebben een installatie-CD van Windows ten onrechte verwisseld voor de recovery schijf, voer de automatisch systeemherstel en plaats de hersteldiskette in het station wanneer u daarom wordt gevraagd.

4

Selecteer het station dat moet worden voorbereid. U zal worden gevraagd voor het administrator-wachtwoord. Voer het wachtwoord van de administrator-account als een opgezet.

5

Typ "expand d:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32." Windows is niet hoofdlettergevoelig, maar u de opdrachten correct moet spellen. Hiermee kopieert u het bestand ntoskernel.exe naar de juiste map.

6

Druk op "Y" als het programma wordt gevraagd of u wilt gaan.

7

Voer de opdracht exit en de herstart het systeem. Neem de CD uit het station en Windows correct moet worden geladen.