Hoe Vervang de bovenklep op mijn HP Pavilion Laptop

Hoe Vervang de bovenklep op mijn HP Pavilion Laptop


Hewlett Packard laptops zijn gebouwd om te weerstaan van normale slijtage, maar geen laptop is immuun voor ongevallen. Als uw laptop is gedaald of stapte op, kunt u spleet of aanzienlijk schade uw laptop de bovenklep. De bovenklep is de enige bescherming van uw toetsenbord en alle interne onderdelen van uw laptop. Moet het worden beschadigd, moet worden snel vervangen. Dit kan worden gedaan, maar vergt een gedeeltelijke ontmanteling van de laptop.

Instructies

1

Sluit uw laptop en de voedingskabel loskoppelen van een socket. Sluit de vertoningspaneel, en plaats de laptop naar beneden. Verwijder het batterijdeel uit zijn gelegen in de hogere linkerhoek van de laptop compartiment. De batterij is op zijn plaats gehouden door een enkele hendel.

2

De deksel van de harde schijf, en haar behoud schroeven verwijderen uit een van de vier hoeken aan de onderkant van de laptop. Pak de plastic pull-tab die zich uitstrekt van de harde schijf. Til recht omhoog op de harde schijf, en het verwijderen van de laptop.

3

Verwijder de interne Phillips-head schroef voor de beveiliging van de CD/DVD-station aan de linker- of rechterkant van de laptop. Steek een kleine paperclip in de opening van de release op de voorzijde van de drive. Duw de paperclip binnen het gat naar de schijf ejects uit haar compartiment. Verwijder de CD/DVD-station uit de laptop. Verwijder alle resterende schroeven van de onderste behuizing. Het gaat hierbij om de schroeven bevindt zich in de lege batterij, harde schijf en optische drive compartimenten.

4

Plaats de laptop onder ogen zien, en vervolgens te openen het display zo ver als je kunt. Pak het toetsenbord achter de bovenste rij toetsen. Plaats het toetsenbord bedrukte zijde naar beneden op de laptop van de ondergrond. Koppel het toetsenbord lintkabel los van het moederbord. Verwijder het toetsenbord van de laptop.

5

Begrijpen de achterkant van de cover van de schakelaar. De schakeloptie cover is het dun stukje plastic gelegen tussen het toetsenbord en LCD assemblages. Plaats de schakelaar cover gezicht naar beneden op de laptop van de ondergrond. De kleine, lintkabel vanaf de onderzijde van de cover van de schakelaar van de verbinding verbreken. Verwijder de kap van de laptop.

6

Verwijder de kabels die zich uitstrekt van elke zijde van de vergadering van de display op het moederbord. De Phillips-head schroeven van elk scharnier van de display, en til het gehele scherm vergadering vanaf de laptop honk zorgvuldig. Plaats deze op een vlakke ondergrond met het scherm naar boven gericht om te voorkomen dat eventuele slijtage of krassen op het oppervlak van het scherm.

7

Ontkoppel alle kabels die zich uitstrekt van de bovenste klep op het moederbord. De bovenklep is de belangrijkste kunststof behuizing die betrekking hebben op de top van de laptop. Verwijder alle resterende Phillips-head schroeven beveiligen de bovenklep plaats. Scheid de bovenste behuizing van de laptop base met je vingers. Werk je een weg rond de gehele omtrek van de laptop totdat de bovenste behuizing volledig gescheiden van de laptop blijft is. Verwijder de bovenste behuizing.

8

Omkeren van deze procedure ter vervanging van de bovenste behuizing en monteer de laptop.

Tips & waarschuwingen

  • De schroeven verwijderd zijn erg klein. Zorg voor veilig en labelen hen op een manier die voor goede vervanging zorgen zal.
  • Gebruik een anti-statische kwijting polsband elektrische om schade te voorkomen aan de componenten van uw laptop.