Hoe verschijnen Offline op AOLAls u zou willen aanmelden bij AOL maar eerder uw contactpersonen niet zou kunnen om te vertellen dat u online bent, gebruikt u een functie genaamd 'onzichtbare' modus. Als onzichtbare modus is geactiveerd, lijkt het alsof u off line aan al uw contactpersonen worden zodat ze niet zal proberen om te chatten met u, terwijl je probeert te doen iets belangrijks of als u gewoon geen zin chatten. Onzichtbare modus activeren neemt slechts een kwestie van seconden.

Instructies

1

Aanmelden bij je AOL-account door het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord in het teken op het scherm. Druk op de 'Sign In' om uw account te openen.

2

Kijk naar uw Buddy-lijst en zoek de "open" oogpictogram dat wordt weergegeven in de buurt van de bovenkant van het venster. Het open oog betekent dat u zichtbaar voor al uw contactpersonen bent.

3

Klik op het open oog. Dit zal het veranderen in een gesloten oog, wat betekent dat u nu in onzichtbare modus bent en uw vrienden niet zeggen kunnen dat u on line bent.

Tips & waarschuwingen

  • Als u standaard off line weergegeven telkens wanneer u zich aanmeldt willen zou op, ga in het montagesmenu expresbericht uit uw Buddy-lijst en kies 'Onzichtbare modus' als de standaardinstelling.