Hoe verplaatsen van Outlook E-mail naar een 'niet verzonden' postvak uit

Hoe verplaatsen van Outlook E-mail naar een 'niet verzonden' postvak uit


De Microsoft Outlook-e-mailtoepassing al bevat een map "Concepten" voor de e-mail die u hebt opgesteld, maar nog niet hebt verzonden, en een "Postvak" e-mail die het programma is klaar om te verzenden. Outlook-gebruikers kunnen e-mailberichten naar deze twee mappen verplaatsen in het "postvak in" "Verzonden berichten" of een andere map. U kunt ook, maak een nieuwe map genaamd "Niet verzonden" en geselecteerde Outlook e-mail verplaatsen naar deze map.

Instructies

1

Start Microsoft Outlook. Klik op de 'Mail'-knop met een pictogram van de envelop in het navigatiemenu. Hiermee opent u de e-mailtoepassing van Outlook.

2

Klik op het tabblad 'Map' in het hoofdmenu en klik vervolgens op "Nieuwe map" in de "Nieuwe" groep. U kunt ook met de rechtermuisknop op de naam van de e-mail-account in het linkermenu en kies "Nieuwe map" in het contextmenu.

3

Typ "Niet verzonden" in het invoerveld 'Naam'. Selecteer "Mail en Post Items" in de drop-down lijst onder "Map bevat." Klik op de knop "OK". Outlook de map "Niet verzonden" aan de e-mailrekening mappenlijst toegevoegd.

4

Klik op de map waarin de e-mailberichten die u wilt verplaatsen. De berichten worden weergegeven in het hoofdvenster op de rechterkant.

5

Selecteer elk e-mailbericht om het te markeren. Het e-mailbericht uit de belangrijkste deelvenster sleept naar de map "Niet verzonden" naar deze map te verplaatsen.

Tips & waarschuwingen

  • Meerdere berichten selecteren door de "Shift" toets ingedrukt op het computertoetsenbord en op elk bericht te klikken.