Hoe verloop een woord in Illustrator

Hoe verloop een woord in Illustrator


Illustrator maakt deel uit van de Adobe Creative Suite. Het programma kunstenaars gebruiken om digitale afbeeldingen en illustraties te maken. Zoals in alle Creative Suite-programma's heeft Illustrator een breed scala aan hulpmiddelen waarmee u kunt maken en manipuleren van afbeeldingen. Bijvoorbeeld, kunt kunstenaars deze hulpprogramma's automatisch maken een kleurverloop op een tekstregel.

Instructies

1

Open Illustrator en maak een nieuw document. Gebruik het gereedschap Tekst om te creƫren tekstselectie. De grootte en lettertype van uw tekst naar wens wijzigen.

2

Gebruik het gereedschap selecteren om te selecteren uw tekst; een zwarte rand wordt weergegeven rond de woorden. Vinden uw verschijning palet--open met "Venster > weergave" als het nog niet in uw werkruimte-- en de "lijn" van uw tekst ingesteld op geen. Deze instelling zorgt ervoor dat uw verloop zonder grenzen zullen.

3

Klik op de menuknop "Weergave" en selecteer "Nieuwe vulling toevoegen". Selecteer de "Gradient" optie om te onthullen het scherm en maak uw verloop met de hulpprogramma's. Zodra u houd van de blik van uw verloop, sla uw werk op.