Hoe Vergelijk Websites Online handel

Hoe Vergelijk Websites Online handel


Het selecteren van een online trading website aan uw behoeften, is de eerste stap naar het worden een investeerder. Online websites bieden vaak scherp geprijsde trading commissies in vergelijking met traditionele brokerage bedrijven. Verschillende websites zal zijn gespecialiseerd in verschillende soorten markten, dus het is belangrijk om te begrijpen uw algemene investeren doelstellingen en trading strategie bij het kiezen van een bedrijf en haar website over een ander.

Beoordelen van de behoeften

Stel uzelf de volgende vragen om te helpen bij het bepalen van uw behoeften: u gonna be dag handel, bedrijf voorraden lange termijn of beide? Zal u alleen moeten investeren in aandelen, of wilt u investeren in grondstoffen, vreemde valuta, obligaties, opties en andere derivaten? Zal u handel in contanten of met behulp van marge? Zal u onafhankelijk onderzoek of wenst u uw makelaar om u te voorzien van deze hulpprogramma's? Biedt de handel website IRA, geldmarkt of andere soorten spaarrekeningen? Dit zijn alle zeer fundamentele vragen die u beantwoorden moet voordat vergelijken online handel websites.

Full-service Versus korting

Een andere belangrijke keuze is of gaat u met een full-service of korting makelaar. Full-service makelaarshuizen doorgaans hogere kosten per handel maar ook komen met veel meer klantenondersteuning dan korting verzekeringsmakelaars. Full-service makelaarshuizen kunnen een goede optie voor beleggers die wil weinig tot geen betrokkenheid met hun beleggen strategie of het onderhoud van hun portefeuille. Omgekeerd, korting verzekeringsmakelaars zet het wiel in je handen en kunnen bieden lagere commissies, omdat u het werk doen.

Vergelijk prijzen

Als u eenmaal welke soorten instrumenten die je zal moeten investeren begrijpt in, kunt u uw beoordeling beginnen door het vergelijken van de trading commissies. Sites die hogere provisies in rekening vaak brengen voorzien van extra onderzoekstools en ondersteuning, maar niet altijd. Als een bedrijf een hogere prijs dan de andere rekent, kijken om te zien welke extra voordelen kunnen rechtvaardigen deze prijs. Ook, zien of er zijn kortingen op basis van trading-activiteit, waardoor bepaalde websites goedkoper afhankelijk van uw behoeften.

Naamsbekendheid

Terwijl online handel websites zijn sterk gereguleerd, moet u standaard tot een bedrijf met een lange geschiedenis. Dit is een goed teken dat het bedrijf nog steeds worden zal rond wanneer u wilt uw geld terug te krijgen.

Onderzoek

Hoewel de bovenstaande tips u een goede plaats om te beginnen krijgt, is het belangrijk om uw eigen grondig onderzoek. Beleggers hebben verschillende behoeften en het vinden van wat best past voor u is wat maakt het verschil. Er zijn vele websites beschikbaar die side-by-side vergelijkingen van verschillende trading websites bieden; echter, zij kunnen soms verouderde en weerspiegelen niet altijd lopende promoties of andere prijzen veranderingen aangeboden door deze bedrijven.