Hoe vergelijk & Contrast van verschillende Computers

Er zijn honderden verschillende computers te koop, met een brede waaier van prijzen en beschikbare functies. Bij het vergelijken en contrasteren ze, de makkelijkste om te doen door drie categorieën: prestaties, snelheid, behuizing en software.

Prestaties

Veel dingen factor in de prestaties van een computer, niet alleen de CPU-snelheid. Vergelijk grafische kaarten, geheugen, harde schijf snelheid en de snelheid van het schijfstation ook meespelen. Kijk naar de benchmark-tests om te zien hoe snel de computer bepaalde taken, zoals het openen van een programma of het spelen van een spel kunt voltooien. Ook controleren om te zien hoeveel USB en andere havens van de verbinding die de computer heeft. U zult aansluiten van een heleboel hardware op uw computer, zorg ervoor dat er genoeg poorten voor allemaal.

Geval

Verschillende soorten gevallen hebben hun eigen pros en cons. Compact en slank gevallen zijn kleiner maar moeilijker te upgraden dan enorme torens. Sommige computers vandaag het geval volledig mijden en de monitor en de computer te combineren in één component. Kies een zaak gebaseerd op die meer belangrijk voor je is.

Software

Veel voorgecompileerde computers worden geleverd met vooraf geïnstalleerde software. Vergelijk de pakketten om te zien welk besturingssysteem is opgenomen en welke versie van het besturingssysteem. Zie ook of alle vooraf geïnstalleerde office van antivirus software opgenomen is; Let op of de software is een volledige versie of alleen een proefversie die na een bepaald aantal dagen verloopt.