Hoe Vergelijk breedband Vs. satelliet

Hoe Vergelijk breedband Vs. satelliet


Satelliet- en breedband Internet in het algemeen kan worden vergeleken langs drie verschillende categorieën: prijs, snelheid en betrouwbaarheid. Deze neiging om te variëren met elke provider, en afhankelijk van uw locatie of optie kan dienstig zijn.

Prijs

In steden, breedband Internet neigt te zijn gemeenschappelijker en is goedkoper dan satellietdiensten, zoals het hoeft u minder hardware. Echter op landelijke locaties breedband kan niet beschikbaar zijn, en dus Satelliet Internet maakt een perfect alternatief; Dit is vooral waar als uw internetverbinding vanuit een mobiele faciliteit biedt, zoals een camper opereert.

Snelheid

Satelliet breedband is over het algemeen langzamer dan traditionele breedband, hoewel het is sneller dan dial-up. Om deze reden niet selecteren als snelheid een belangrijke prioriteit is.

Betrouwbaarheid

Satelliet breedband is niet betrouwbaar te zijn; het kan worden beïnvloed door weersomstandigheden en routinematig vertragingen (zoals een-vertraging wanneer met behulp van een webcam of andere communicatie hulpmiddel met een andere computer) kan optreden. Traditionele breedband betrouwbaarheid zal afhangen van de plaatselijke leverancier, hoewel kwesties zoals weer storing zal minder ingrijpend dan tijdens de satelliet alternatief.