Hoe Vergelijk breedband kaarten

Hoe Vergelijk breedband kaarten


Er zijn vele verschillende breedband kaarten beschikbaar voor aankoop, waarvan de meeste gemaakt door draadloze mobiele telefoonbedrijven. Deze kaarten kunnen laptopcomputers verbinding met het Internet draadloos te allen tijde zonder een nabijgelegen draadloos netwerk verbinden. Omdat er veel verschillende opties beschikbaar zijn, zijn er meerdere aspecten van de breedbandkaart rekening vóór de aankoop.

Instructies

1

Ontdek de maandelijkse kosten. Want er geen netwerk die de kaart verbindt is met--functioneert het als een mobiele telefoon--het gebruik van WiFi kaart ruimte op van de telefoon van de cel draadloze toren. Elke kaart heeft zijn eigen maandbedrag gebruik en kan variëren van bedrijf tot bedrijf.

2

Controleer of de maandelijkse vergoeding heeft betrekking op alle data-tarieven, of gewoon de eerste verschillende Mbps van gegevens via het Internet. Niet met volledige dekking kan snel verhogen de prijs van gebruik veel verder dan wat een volledige dekking kaart kosten.

3

Als we kijken naar de snelheid breedbandkaart. Dit is hoe snel het verbindt met het Internet en de hoeveelheid gegevens kan uploaden of downloaden in een keer.

4

Inspecteer de dekking kaart voor de breedbandkaart. Deze informatie is beschikbaar door de draadloze provider website of winkel locatie. De dekking voor de breedbandkaart afwijken van de werkelijke mobiele telefoonservice.

5

Kijken hoe de broadband-kaart wordt aangesloten op de computer. Sommige verbinding rechtstreeks via een USB poort op de computer, terwijl anderen Schuif in de PCI express-kaartsleuf van de laptop. Hoewel de PCI-kaart niet uitsteken of zo veel ruimte als de externe USB-apparaat nemen, is uw specifieke computer wellicht niet de PCI express-kaartsleuf.