Hoe verbinding maken met een extern bureaublad van Windows vanaf UbuntuMicrosoft Windows bevat een functie voor extern bureaublad. Andere computers verbinding maken met een Windows-computer waarop Extern bureaublad wordt uitgevoerd en het Windows-bureaublad gebruiken alsof ze op de Windows-computer zaten. Ubuntu Linux bevat de "Terminal Server-Client"-aanvraag voor toegang tot externe bureaubladen van Windows.

Instructies

1

Open de Terminal Server-Client door te klikken op 'Toepassingen' "Internet" en "Terminal Server Client."

2

Typ de domeinnaam of het IP-adres van de Windows remote desktop-computer in het vak "Computer" onder "Login Settings" in het "Terminal Server-Client"-venster.

3

Typ de naam van de Windows-gebruiker in het vak "Gebruikersnaam" onder "Login Settings" in het "Terminal Server-Client"-venster.

4

Typ de Windows-gebruikersnaam wachtwoord in het vak "Wachtwoord" onder "Login Settings" in het "Terminal Server-Client"-venster.

5

Klik op de "Connect" knop aan de onderkant van het venster "Terminal Server-Client".

Tips & waarschuwingen

  • Probeer een nieuwere versie van Microsofts remote desktop protocol als Terminal Server-Client kan geen verbinding met het externe bureaublad van Windows te klikken op de "RDP" vak aan de rechterkant van "Protocol" onder "Login Settings" en te klikken op "RDPv5."
  • Scherm resolutie, geluid, schijf en venster manager instellingen zelf aanpassen door op de tabs boven aan het venster "Terminal Server-Client" te klikken.