Hoe verbinden Laptop aan TV met S-Video

Hoe verbinden Laptop aan TV met S-Video


U kunt films kijken, surfen op het Internet of een video-chat door uw laptop aansluiten op uw TV met de S-video-poort. S-video staat voor Super video en is een geavanceerde analoge connector. Deze verbinding wordt meestal gebruikt de twee ronde, gekleurde kabels algemeen aangetroffen op TV-toestellen: wit voor links audio, rood voor het juiste geluid. Niet alle laptops of TV's hebben een S-video-poort. De S-video is een ronde vier-prong stekker strekking die worden gebruikt op televisies.

Instructies

1

Sluit het ene uiteinde van de S-videokabel aan op uw laptop.

2

Sluit het andere uiteinde van de S-videokabel op uw televisie.

3

Tune uw computer naar uw TV door zowel uw computer als de hoogte-breedteverhoudingen van TV aan te passen. U kunt dit doen via het menu op de meeste televisies. Aanpassen van het rantsoen aspect op uw laptop, ga naar je Start Menu, select, "Control Panel", klik op "Vormgeving en persoonlijke instellingen", selecteer "Schermresolutie aanpassen", klik op de drop-down box 'Oplossing' en selecteer de resolutie die ziet er het beste op uw TV.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw laptop een VGA-connector, die 15-pins female aansluiting heeft, kunt u een PC-naar-TV converter kabel aanschaffen bij uw lokale elektronicawinkel. U kunt vervolgens de VGA kabel aansluiten op uw laptop, sluit het andere uiteinde van de VGA naar een convertordoos, die heeft een S-video kabel die wordt aangesloten op uw TV.