Hoe verbeter ik de CPU-snelheid in een Dell Pentium Dual CPU T2330?

Hoe verbeter ik de CPU-snelheid in een Dell Pentium Dual CPU T2330?


De Dell Pentium Dual CPU T2330 is een enigszins trage CPU gebruikt in verschillende modellen van de laptop. Een CPU of centrale verwerkingseenheid, is het apparaat dat de vele berekeningen die een laptop nodig heeft om te functioneren van elke seconde. Om de T2330 de verwerkingssnelheid versnellen, worden verschillende energie-instellingen gewijzigd binnen de laptop. De instellingen worden gewijzigd via het Windows-besturingssysteem energiebeheer in het Configuratiescherm-gedeelte van de laptop.

Instructies

1

Druk op de Windows "Start" knop en selecteer "Control Panel" in het menu. In het Configuratiescherm kiest u de optie "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" en selecteer "Power Options."

2

Klik op de 'High Performance' in de sectie "Power Plans". Het huidige plan omzetten in krachtige vertelt uw laptop te gebruiken zo veel CPU-snelheid en kracht mogelijk. Klik op de "Wisseling strekking zetting" knop onder de High Performance plan optie.

3

Klik op "Wisseling vergevorderd vermogen zetting" en scroll naar beneden het venster naar het veld "Processor power management". Klik op de kleine plus symbool om te vouwen van het veld en markeer het nummer onder de "Minimum Processor staat." Zorg ervoor dat het nummer "100" in dit veld worden ingevoerd. Klik op het veld "Maximale Processor-staat" en zorg ervoor dat het ingevoerde nummer is "100." Hiermee stelt u de laptop gebruiken de processorcapaciteit van taken die het draait, benutten de volledige kracht van de CPU.

Tips & waarschuwingen

  • Gedurende lange periodes van geen activiteit, wijzigen van uw laptop macht terug instellen op de standaardwaarde voor het behoud van het leven van uw CPU.