Hoe Verbeter de snelheid van het Internet met SoftwareUw computer heeft ingebouwde instellingen die van invloed kunnen uw downloaden, uploaden en de snelheid van het laden van de pagina. Deze instellingen kunnen veilig worden geoptimaliseerd met eenvoudige programma's die overeenkomen met hen aan de verbindingssnelheid van uw.

Instructies

TZ verbinding Booster

1

Open uw webbrowser. Download en installeer TZ verbinding Booster. (Zie bronnen).

2

Open TZ verbinding Booster en voer van de snelheid van uw internetverbinding. Als u uw snelheid niet weet, voert u een test op Speedtest.net. (Zie bronnen).

3

Volg de aanwijzingen op het scherm de instructies voor het optimaliseren van uw verbinding. Het programma zal hen voor u configureren. Herstart uw computer om de nieuwe instellingen toe te passen.

Ashampoo Internet Accelerator

4

Download en Installeer Ashampoo Internet Accelerator. (Zie bronnen).

5

Open het programma en klik op "Automatisch". Het programma zal uw instellingen automatisch geconfigureerd. Wanneer ertoe aangezet, ga uw Internet verbindingssnelheid.

6

Herstart uw computer om instellingen te passen.

Systematiek weergeven

7

Klik op "Start" op het bureaublad en ga naar "Accessoires," "Systeemwerkset" en "Systematiek weergeven". In het geval dat u fouten na het wijzigen van instellingen, zal dit kunt u uw computer terug naar de vorige instellingen.

8

Klik op 'Een herstelpunt maken'. Voer een beschrijvende naam voor het punt en klikt u op "Maken."

9

Gebruik het herstelpunt indien nodig door terug te gaan naar de "Systematiek weergeven" en klik op "Mijn computer herstellen naar een eerdere tijd." Kies het punt dat u hebt gemaakt.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd een herstelpunt te maken als u belangrijke instellingen op uw computer wilt wijzigen.