Hoe Verbeter de snelheid van doorbladeren

Hoe Verbeter de snelheid van doorbladeren


Een slow-running internetbrowser kan worden frustrerend en vervelend. Ongeacht uw verbindingssnelheid, als uw browser defect is zullen dan jullie niet ervaren uw verbindingssnelheid op een optimaal niveau. Uw computer up-to-date houden met de nieuwste optimizers en bescherming programma's is een zekere manier om uw browsen snelheid te verbeteren.

Instructies

1

Uw browsen sneller door het verlagen van de weergaveresolutie van de computer. Klik op "Start". Klik op ' Control Panel. " Dubbelklik op het pictogram "Beeldscherm" en klik op "Instellingen". De resolutie in het vak "Schermgebied" verlagen. Klik op 'OK'. Als u Vista gebruikt, dubbelklikt u op "Schermresolutie aanpassen" onder de optie "Voorkomen en Personalization" in het "Control Panel". De resolutie verlagen. Klik op 'OK'.

2

Download de patch Lvllord van de verwijzing "Internet Speed Zoom". Download WinRAR. Gebruik WinRar om uit te pakken van de patch. Deze patch verbetert uw browsen snelheid door het verhogen van het aantal TCP-verbindingen. Uittreksel en stormloop van de patch. Druk op "C" en de limiet ingesteld op 100. Druk op 'Y'. Klik op "Annuleren" wanneer het bericht wordt weergegeven over het vervangen van uw oorspronkelijke bestanden. Selecteer "Ja" wanneer het bevestigingsvenster wordt weergegeven. Opnieuw opstarten uw computer.

3

Installeer de SG TCP optimizer waarin de verwijzing "Internet Speed Zoom". Deze optimizer verbetert uw browsen snelheid door het optimaliseren van uw systeemregister. Voer het programma zodra het downloaden. Selecteer uw verbindingssnelheid. Klik op "Optimale instellingen". Klik op "Wijzigingen toepassen". Klik op "OK" wanneer het 'Toepassing wijzigen' venster verschijnt. Klik op "Ja" om uw computer opnieuw te starten.