Hoe veel kleiner zijn Netbook toetsen in vergelijking met normale toetsen?

Hoe veel kleiner zijn Netbook toetsen in vergelijking met normale toetsen?


Netbooks zijn vaak het antwoord voor een klein budget, kleine computing behoeften en draagbaarheid. De kleinere versie van de handige laptop, een netbook is ideaal voor surfen op het Web, je e-mail checken en licht computing. Wanneer u het eerste ervaring met een netbook, kan het even duren voor je vingers om te wennen aan het verkleinde toetsenbord, vooral als je gewend bent om te werken op een laptop toetsenbord. Op het einde, testen het toetsenbord voordat u iets koopt, dan oefenen, is de beste manier aan te passen aan het kleinere formaat.

Laptop standaard

Ondanks de kleinere omvang van de computer zijn laptop toetsenborden meestal de grootte van een standaard toetsenbord, aanbieden van ongeveer een halve inch van opvallende oppervlak. Laptop toetsenborden kijken compacter, omdat er minder ruimte voor reizen tussen de werkelijke sleutels, waarvoor sommige aan te passen. De uiteindelijke sleutel van een laptop zijn meestal hetzelfde als uw bureaublad. Maar als de grootte van het scherm kleiner wordt, zo kan de ruimte voor sleutels, zodat sommige laptops zal beschikken over sleutels die zijn ongeveer 89 procent van de grootte van een standaard toetsenbord wanneer dat nodig is.

Netbook sleutels

Het is moeilijk om de exacte grootte vergelijking van netbooks versus laptops omdat netbooks algemeen worden geproduceerd in een verscheidenheid aan formaten. De lengte van de sleutel van een netbook is sterk afhankelijk van de grootte van het scherm. Een 10-inch netbook zou kunnen hebben een standaard-sized toetsenbord, terwijl een 7-inch netbook zou kunnen een kwart-inch opvallend oppervlak, afhankelijk van het merk en de andere toetsen op het toetsenbord beschikbaar hebben. Netbooks hebben geen standaard toetsenbord grootte over de hele linie, met elke grootte, de fabrikant en het model te wijzigen.

Toetsenbord grootte

Een van de redenen netbook sleutels variƫren dus veel in grootte is dat de toetsenborden zijn niet standaard. Terwijl uw standaard desktop toetsenbord ruimte tussen de sleutels en 103 sleutels algemene heeft, maakt een laptop efficiƫnter gebruik van de ruimte door het verminderen van de ruimte reizen en het werkelijke bedrag van sleutels, 80 tot 90. Een netbook wellicht minder toetsen nog, waarmee de fabrikant Houd de toetsen groter voor gemakkelijker te typen. Wanneer je grotere sleutels hebt, zou u offeren werkelijke toetsen op het bord en vice versa.

Het kiezen van een toetsenbord

De beste manier om Kies een netbook of een laptop voor het typen is eigenlijk gaan naar een computerwinkel en proberen een verscheidenheid van toetsenbord stijlen en maten. Door te typen, ontwikkelen u spier geheugen, die dicteert hoe je de sleutels staking. Wanneer inkrimping, is het vaak moeilijk aan te passen aan een nieuw toetsenbord, vooral wanneer de toetsen klein zijn en die onhandig typen. Maar een verlies van werkelijke functietoetsen, zoals de tweede reeks van de "Alt" en "Ctrl" of "F" misschien wel meer lastig, dus wegen uw opties zorgvuldig.