Hoe van Google documenten naar Word kopiëren

Google Docs is een populaire online tekstverwerking-dienst waarmee u nieuwe documenten maken, uploaden en bewerken van bestaande documenten vanaf uw computer en eenvoudig delen van bestanden online. Als u importeren van een Google-document naar Word wilt, kunt u een van twee manieren. Google Docs kunt u uw document opslaan in Word-indeling en open het bestand rechtstreeks in Microsoft Word. Als u niet uw Google Doc in Word-indeling opslaat wilt, kunt u ook de kopiëren-en-plakken-methode.

Instructies

Kopiëren en plakken-methode

1

Ga naar de website van Google Docs en inloggen op uw Google-account.

2

Open de Google-document dat u wilt kopiëren naar Microsoft Word. Als u een bestaand document niet hebt, kunt u door op de "Nieuw" knop te klikken en de optie "Document".

3

Markeer de tekst die u wilt kopiëren in uw Google-document. U kunt tekst met de muis markeren door links te klikken van uw muis op het startpunt van uw tekst en de muisaanwijzer te slepen naar het einde van de tekst die u wilt kopiëren.

4

Druk op "Ctrl-C" om de tekst te kopiëren.

5

Open Microsoft Word.

6

Druk op "Ctrl-V" om de tekst uit uw Google-document aan uw lege Word-document te plakken.

Opslaan en importeren van een Google-Document naar Word

7

Ga naar Google Docs en meld u aan bij uw Google-account.

8

Selecteer de Google-document dat u wilt opslaan in Word-formaat.

9

Klik op het tabblad 'Bestand', Markeer de optie 'Download als' en selecteer 'Word'. Een dialoogvenster wordt geopend op het scherm.

10

Schakel het selectievakje naast 'Open met' en selecteer Microsoft Word in het drop-down menu. Klik op "OK" om uw Google-document openen in Word.