Hoe uw OoVoo-Account sluiten

OoVoo is een instant messaging client die vergelijkbaar met Skype en Apple iChat werkt. U kunt gesprekken met OoVoo en gedrag van opnemen aan zes-manier video-conferencing. Als om wat voor reden u geen OoVoo gebruikt, kunt u uw account sluiten. U moet zich aanmelden bij uw account te deactiveren. Opmerking dat OoVoo een gratis service is en het kost niets om te houden van de account activeren.

Instructies

1

OoVoo starten vanuit het menu Start of een snelkoppeling op het bureaublad.

2

Inloggen om uw OoVoo-account met uw OoVoo-ID en wachtwoord.

3

Klik op het tabblad "Bestand" en kies "Mijn Account". Klik op de optie die zegt 'Mijn OoVoo kaart bewerken'.

4

Type "inactief" in het veld "weergavenaam".

5

".Oovoo" aan het einde van uw e-mailadres toevoegen. Bijvoorbeeld, "[email protected]"

6

Klik op het tabblad 'Bestand' en wijs 'instellingen. Selecteer 'Privacy'.

7

Kies de "No One" optie onder "Wie kan zoeken naar je of vind je?"

8

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "E-mails." One-click Schakel alle selectievakjes onder "Melding."

9

OoVoo verwijderen van uw computer. Klik op het menu Start en kies 'Configuratiescherm'. Klik op "Programma's en onderdelen". Klik op "OoVoo." Klik op de knop "Verwijderen".