Hoe Upload ik een MP3 op Facebook

Hoe Upload ik een MP3 op Facebook


Een MP3 (MPEG Audio Stream, laag III) is een bestand dat audio-inhoud zoals muziek, toespraken of auditieve boeken speelt. Met behulp van Facebook, een zeer gebruikte social networking website, u kunt het publiceren van een MP3-bestand op uw profielpagina om uw inhoud te verbeteren en een onderhoudend element voor uw bezoekers. Hebt u een MP3-bestand en een webhost, kunt u uw Facebook-account voor het uploaden van de MP3 op uw pagina en een meer dynamische presentatie maken.

Instructies

1

Plaats uw MP3-bestand op uw website host in de dezelfde map of directory dat u houden uw andere bestanden van de webpagina en noteer deze locatie. Hierdoor kan de bezoekers om te luisteren naar uw uploaden wanneer het is gepubliceerd op uw Facebook-pagina.

2

Log in op uw Facebook-account en klik op de link "Profiel".

3

Klik op de "Muur" tab en klik vervolgens op het pictogram van de "Link" aan de onderkant van het zoekveld.

4

Typ in het volledige adres van de URL van uw MP3-bestand in het tekstveld onder de titel "Link". Bijvoorbeeld: http://www.yourdomain.com/music.mp3

5

Plaats de cursor in het bovenstaande tekstveld en typ in de voorwaarden die u de MP3 link wilt als wilt weergeven. Klik op de "Toevoegen"-knop wanneer u klaar bent.

6

Dubbelklik de standaardvermeldingen "Unknown Artist" en "Onbekend Album" na de sectie van het "Artist" en "Album" Voer de relevante gegevens in en klik op de "Share" knop wanneer verricht. Uw bericht wordt uw vermelding weergegeven met een afspeelknop, zodat bezoekers naar uw MP3 uploaden luisteren kunnen wanneer ze uw pagina bezoeken.

Tips & waarschuwingen

  • Nooit het uploaden van een MP3-bestand dat u hebt geen toestemming om te delen.