Hoe Upload ik een MP3 muziek URL

Digitale audio heeft een revolutie teweeggebracht in de wijze waarop consumenten delen en geniet van muziek. Overwegende dat kunstenaars eens moest hun songs opnemen in een professionele studio en verzend hen voor massaproductie, kan een huis muzikant nu een nummer opnemen in een middag en uploaden naar het Internet voor de hele wereld om te genieten direct. Als u een MP3 muziekbestand van uw eigen uploaden wilt, kunt u dat doen met weinig web kennis vereist.

Instructies

1

Uw MP3 uploaden naar de hoofdmap van uw webserver. U kunt een FTP-programma gebruiken om uw bestanden te uploaden, of sommige hosting providers zal verstrekken u voor uploaden van bestanden en webpagina's met behulp van een bestand uploader formulier. Zorg enkel ervoor om deze te plaatsen in uw hoofdmap, dezelfde map met uw "index.html" of andere indexbestand.

2

Een directe koppeling naar uw MP3-bestand maken. Nu dat u uw MP3-bestand online, moet u mensen bewust maken van het. Gebruik de volgende code om een directe koppeling maakt, op de webpagina waar u het nummerbestand weergegeven:

< een href = "Klik" > http://www.mywebsite.com/mysong.mp3 "> Klik hier voor nummer < /a >

"Klik hier" "mijnwebsite" en "mysong" met uw specifieke informatie vervangen.

3

Plaats het liedje op de achtergrond van de webpagina. Als u wilt dat uw nummer automatisch wordt afgespeeld wanneer de pagina wordt geladen, gebruik de volgende code in de sectie < HEAD > van uw web-pagina (ergens tussen de < HEAD > en < / HEAD >):

< embed autostart = "true" lus = "false" >

Nogmaals, vervang "mysong.mp3" door de naam van uw MP3-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Nadat u uw MP3-bestand uploadt, u kunt bezoeken de URL direct op elk gewenst moment (of de URL verzenden naar anderen), met behulp van de domeinnaam van uw website, gevolgd door een onderstrepingsteken en de naam van het MP3-bestand.
  • Bijvoorbeeld:
  • http://www.mywebsite.com/beatlesmedley.mp3