Hoe Upload ik afbeeldingen in Access

Microsoft Access is een krachtige database-applicatie waarmee de gebruikers te beheren, bewerken en koppelen van meerdere soorten gegevens in verschillende tabellen. Toegang kunnen gebruikers toevoegen van allerlei documenten, met inbegrip van beelden, die vervolgens samen met de gegevens in de database zijn opgeslagen. Door het uploaden van afbeeldingen in Access, kunt u contactpersonen of werknemers met een afbeelding koppelen of watermerken toevoegen aan rapporten. Houd in gedachten dat het uploaden van beelden te groot kan aanzienlijk verhoging van de omvang van uw database en vertragen van de laadtijd. Afbeeldingen die zijn opgeslagen op de harde schijf verdwijnt ook als u gegevens verplaatst zonder de afbeeldingen te verplaatsen.

Instructies

1

Het formaat van uw foto's of afbeeldingen zodat ze niet groter dan 256 MB in grootte zijn.

2

Open Microsoft Access.

3

Selecteer de tabel die u wilt uploaden van de afbeelding.

4

Bijlagevelden langs de tabel die u wilt uploaden van de afbeelding aan toevoegen. Als in de "Gegevensbladweergave," Klik op de eerste lege kolom (het moet bevatten de woorden "Nieuw veld toevoegen") en vervolgens op de tab 'Gegevensblad' Selecteer 'Attachment' uit het drop down menu naast 'Gegevenstype'. Klik een lege rij in de kolom "Veldnaam" als in "Ontwerpweergave," en voer een naam voor uw bevestiging. Onder 'Gegevenstype' in dezelfde rij, klikt u op 'Bijlage'. Sla uw wijzigingen op en ga terug naar de "gegevensbladweergave."

5

Dubbelklik op het bijlageveld op het laden van de afbeelding waar u wilt. Klik op "Toevoegen" en selecteer uw afbeelding(en). Klik op 'OK'. De als bijlage wilt bekijken, dubbelklikt u op het gewoon en selecteer "Open."

Tips & waarschuwingen

  • Terwijl u niet het bijlageveld hernoemen als het eenmaal is gemaakt, kunt u de hele kolom verwijderen.