Hoe unzip een RAR-bestand voor gratis

RAR-bestanden zijn een speciaal soort formaat genaamd een archief. Archief opslaan van andere bestanden in zichzelf. De bestanden die zijn gecomprimeerd binnenkant van een RAR archief kunnen niet worden gebruikt totdat u "unzip" hen. Software beschikbaar online zal laten u unzip bestanden, een proces dat kan neem een paar ogenblikken afhankelijk van de grootte van het archief.

Instructies

Krijg Software

1

Navigeer naar Wobzip (zie bronnen). Klik op de knop "Bladeren" om te selecteren uw RAR bestand en uploaden naar de site. Klik op "Wobzip!" Klik op de koppelingen naar uw uitgepakte RAR bestanden om ze te downloaden.

2

Downloaden en installeren WinRAR (zie bronnen). Klik met de rechtermuisknop het RAR-bestand. Selecteer de optie "Hier uitpakken" met het symbool WinRAR over het. De bestanden uitpakken naar die locatie.

3

Download en installeer WinZIP (zie bronnen). Dubbelklik op het RAR archief. Klik en sleep de uitgepakte bestanden die worden weergegeven in een vak naar de gewenste locatie op uw computer unzip en verplaats ze naar het bureaublad of de gewenste map.