Hoe Unzip de Bin-bestanden op Neusat Premium

Neusat Premium is een satelliet schotel service waarvoor u bijwerken en installeren van inhoud van uw computer naar de satellietontvanger. Misschien het belangrijkste bestand u wilt houden bijgewerkt is het bin bestand. Het bin-bestand geeft uw ontvanger de passende codes verbinden met satellieten en maakt van uw televisie om materiaal van de uitzending van over de hele wereld--weer te geven, maar eerst u moet unzip het.

Instructies

1

Download de recentste bin-bestanden voor uw specifieke Neusat Premium-ontvanger. Een website biedt (zie bronnen) deze downloads gratis. Klik op de naam van de koppeling naast de titel van uw ontvanger en een pop-upvenster wordt u gevraagd wat u wilt doen met het bestand. Klik op "bestand opslaan" en het bin-bestand begint met downloaden.

2

Open het zip-programma op uw computer door te klikken op "Beginnen," "Alle programma's", en klik op het zip-programma. Als u geen kunt u een gratis trial-versie downloaden van WinZip.com. Zodra het downloaden voltooid is, start van het nieuwe pictogram van het bureaublad en volg de aanwijzingen om installatie te voltooien. Start nu de nieuwe software door te dubbelklikken op het nieuwe pictogram van het bureaublad.

3

Sleep in de bin-bestanden die u hebt gedownload van de website van de bin Neustat.

4

De winning locatie aanpassen door te klikken op de de "opslaan bestand naar" pull-down menu. Selecteer de "Desktop" zodat u de bestanden voor eenvoudig vinden kunt wanneer u ze kopieert.

5

Klik op "Uitpakken" en de bin-bestanden worden nu uitgepakt.

6

Plaats een flashstation in de computer. Openstellen van "My Computer" ("Computer" in Vista). Sleep en drop de zojuist uitgepakte bin-bestanden in de flash drive van de computer verwijderd.

7

Het USB-flashstation in de Neusat Premium-ontvanger en u bent allen plaatst de bin-bestanden te uploaden naar het apparaat.