Hoe Underclock een ProcessorEen centrale verwerkingseenheid (CPU) voert het merendeel van de berekeningen die nodig zijn voor een computer te laten functioneren. De snelheid van de processor zijn direct van invloed op vele aspecten van de computer, met inbegrip van haar prestaties, warmte niveau en taak vermogen. Underclock een processor om te voorkomen dat de warmte schade of andere problemen. Onderklokken is het proces van het vertragen van de CPU-snelheid aanzienlijk van het basisniveau. Gebruik de ingebouwde opties in het Windows-besturingssysteem aan underclock van uw processor.

Instructies

1

Klik op "Start" en vervolgens "Control Panel". Druk op de "Systematiek en onderhoudswerkzaamheden" link. In systeem en onderhoud, klik op "Power Options."

2

Kies de "Power Saver" optie in het gedeelte "Kies een Power Plan". Als u deze optie kiest, underclocks van de CPU en het verhindert om zijn maximale kracht en snelheid te gebruiken. Klik op de koppeling "Plan wijzigen" onder de optie van de macht en kies vervolgens 'Wijzig Advanced Power instellingen"in de buurt van de onderkant van het venster.

3

Scroll naar beneden de selecties naar het veld "Processor Power Management". Klik op de kleine plusteken (+) symbool vouwt u de categorie uit en klik op het veld "Maximale Processor status". Markeer het nummer dat is ingevoerd in het veld rechts en typ een waarde tussen 25 en 50. Dit nummer verwijst naar het percentage van de processor van de macht die de computer mogen gebruiken. Klik op "OK" om te sluiten van de ramen en de wijziging door te voeren.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige oudere modellen van de PC hoeft niet de mogelijkheid om handmatig de controle van de snelheid van de processor.