Hoe u RAM toevoegt aan uw Desktop-PC

Hoe u RAM toevoegt aan uw Desktop-PC


RAM toe te voegen aan uw desktop-PC om de prestaties van uw computer thuis. De toevoeging van RAM op het moederbord van uw computer kan uw computer de mogelijkheid om informatie te verwerken sneller, dus de tijd om te openen en uitvoeren van programma's versnellen. "Langzame computer" problemen kunnen worden opgelost met een upgrade naar het RAM van de computer.

Instructies

1

Bepaalt het type van RAM nodig voor uw computersysteem. RAM loopt sterk uiteen, en verenigbaar moet zijn met het moederbord die zich bevindt op uw computer om deze te laten functioneren. Raadpleeg de handleiding van uw computer voor het juiste type van de RAM of gebruik een online scanner tool om te bepalen welk type van RAM nodig om het uitvoeren van een upgrade.

2

Zet uw computer uit. In Windows-besturingssystemen, zet de computer uit door te klikken op de knop "Start" en "Turn Off Computer." Instrueer de computer af te sluiten bij de prompt.

3

Verbreek alle verbindingen op de achterkant van uw computer-toren, met inbegrip van de belangrijkste voedingskabel.

4

Zoek de access panel voor uw computer-toren. Het paneel van de toegang is afhankelijk van het merk en model van uw computer, maar is over het algemeen beveiligd met duim schroeven of een hefboom waarmee het deelvenster dia gratis van de computerkast. Raadpleeg de handleiding van uw computer om te bepalen hoe open het deelvenster toegang.

5

Leg de computer op een vlakke ondergrond met het paneel van de open toegang naar boven gericht. Zoek de RAM-sleuven op het moederbord van uw computer. RAM-sleuven zijn lange dunne connectoren op het moederbord. Ten minste één RAM-sleuf zal worden gevuld, en afhankelijk van het merk en model van uw computersysteem, moet ten minste één extra RAM-sleuf beschikbaar.

6

Gebruik uw duimen duw de clips van de verbinding ligt aan weerszijden van de RAM-sleuf en de positie van de RAM DIMM over de sleuf. De inkeping in de RAM DIMM met de groef ligt in de groef van de RAM om een goede pasvorm, voorzichtig niet aan te raken de pinnen van de aansluiting aan de onderkant van de RAM DIMM uitlijnen

7

Gebruik uw duimen tot gestage zelfs druk uitoefenen op elk uiteinde van de RAM DIMM naar het vastklikken. Druk op de clips aan beide uiteinden van de RAM-sleuf in de inkepingen gelegen aan weerszijden van de RAM DIMM.

8

Opnieuw koppelen het zijpaneel van de toegang tot uw computer en sluit alle kabels aan de achterzijde van de computer. Tot slot, het netsnoer aansluit op de computer en schakel de computer in. Het totaal RAM-geheugen aan begin van, en afhankelijk van uw computersysteem moet worden weergegeven, verschijnt een bericht kan waarschuwen u dat de hoeveelheid RAM is veranderd.

Tips & waarschuwingen

  • Als de computer niet opnieuw op te starten, of van een lange Toon is gehoord wanneer herstarten, zou dit een teken dat het verkeerde type RAM-geheugen is geïnstalleerd, of het is niet veilig ingevoegd in de RAM-sleuf. Controleer het RAM-geheugen vereist voor uw computersysteem en vervolgens probeert te herstellen van de RAM DIMM in de sleuf van de RAM op het moederbord van de computer.