Hoe u RAM toevoegt aan een Toshiba Laptop L305S5921

Het maakt niet uit hoe snel uw laptop wordt uitgevoerd, er is altijd ruimte voor verbetering in de snelheid afdeling. De Toshiba L305-S5921 laptopcomputer heeft twee stokken van 1GB RAM vooraf geïnstalleerd, die meer dan genoeg is voor werken aan spreadsheets of het verzenden van e-mails. Het toevoegen van meer RAM geeft een prestatiesverhoging wilt u veel programma's tegelijk draaien of uit te voeren van software die meer geheugen vereist. Het toevoegen van meer RAM gaat verwijderen van de oude modules en sneller modules te installeren.

Instructies

1

De Toshiba's operating systeem afsluiten en verwijder de AC adapterkabel uit de voedingspoort op de rechterkant van de laptop van de zaak. Sluit de laptop.

2

Schakel de L305-S5921 volledig over en vinden de zwart, rechthoekig batterij, die gelegen op de top-centrum van de laptop van de zaak is. Druk op de twee kleine release vergrendelingen Geplaatst onder de linker- en rechterkant van de batterij. De bovenrand van de batterij grip en til deze omhoog te verwijderen uit de Toshibaâ behuizing.

3

Verwijder de schroef van de Phillips gepositioneerd direct onder de lege batterij baai. De schroef houdt de zwarte cover van de RAM op de laptop van de zaak. Schuif de rand van uw schroevendraaier of je nagel onder het deksel en til de klep uit de zaak.

4

De metalen release-hendel boven aan de eerste rechthoekig, groen-gekleurde RAM module opdrijven. Houd de hendel gehouden in plaats en duw de tegenovergestelde release-hendel aan de onderkant van de eerste module van de RAM. Trek de module naar links en schuif deze uit de laptop.

5

Herhaal het proces met de tweede module van de RAM, die is gepositioneerd direct onder en links van de eerste module. De goudkleurige rand voor uw eerste nieuwe RAM-module met de ingekeepte poort in de laptop line-up. Druk de RAM naar rechts totdat deze vastklikt.

6

Herhaal het proces met uw tweede nieuwe RAM-module. Zet de zwarte cover terug op de laptop van de zaak en schroef in de Phillips schroef. Duw de batterij in de lege ruimte in de bovenkant van het geval.

Tips & waarschuwingen

  • De L305-S5921-model beschikt over twee geheugensleuven die kunnen omgaan met maximaal 4GB RAM-geheugen. De laptop zal niet herkent extra geheugen voorbij dat punt, dus de meeste RAM waard installeren twee stokken van 2GB RAM is.
  • Uw nieuwe RAM-modules of het moederbord in de laptop zal ernstig worden beschadigd als u kwijting statische elektriciteit uit uw handen tijdens het verwerken van de onderdelen. Zorg ervoor dat u zijn geaard voordat het aanraken van de delen door je handen tegen iets metaal dat is aangesloten op de vloer.