Hoe u RAM toevoegt aan een Compaq Presario

Hoewel Random Access Memory (RAM) alleen tijdelijke opslag is, speelt het een belangrijke rol in computers. Het verhoogt de prestaties door zodat het systeem snel opslaan en ophalen van gegevens. PC's zijn ontworpen "virtuele" om geheugen te gebruiken als lage op echte geheugen, maar het is een trage en inefficiƫnte proces. Daarom de reƫler geheugen die je hebt, hoe beter. Toevoegen RAM om een Compaq Presario is een gemakkelijke upgrade die leven met een systeem van veroudering inblazen zal.

Instructies

1

Bepalen of er beschikbare "slots" om RAM toe te voegen. Als er geen "slots" beschikbaar zijn, kunt u alleen het RAM-geheugen upgraden door het te vervangen met geheugen dat is sneller en/of hogere capaciteit. Zelfs dan, worden moederborden beperkt door het type, de snelheid en de grootte van het geheugen dat kan bevatten. Als uw Compaq al op de maximale is, kan niet het geheugen worden bijgewerkt.

2

Plaats de laptop op een stevige, harde ondergrond. Verwijder de batterij door te schuiven op de hendel op de bodem. Koppel de voeding los van de laptop en haal het uit de muur. Tevens, verbreken andere randapparaten, zoals de muis en de flash drive.

3

Druk de knoop van de macht om te ontladen elektrische opbouw die de laptop kan beschadigen. De Compaq Presario flipover en zoek de schroeven voor de beveiliging van de RAM. Moet er twee. Met behulp van de schroevendraaier, verwijder de schroeven en plaats ze op een veilige plaats. Gebruik van de schroevendraaier te wrikken van de cover uit, en vervolgens zet het opzij.

4

Verwijder de oude geheugen door nieuwsgierige voorzichtig open de twee metalen uitsteeksels. Het geheugen zal snap omhoog; Pak het aan de randen van de kant alleen. Wees voorzichtig niet aan te raken de gouden strip over de bodem. Dit gebied moet blijven schoon voor goed contact met de laptop. (Als er al een beschikbare sleuf, laat het oude geheugen en gaat u verder met het installeren van de nieuwe sjabloon.)

5

Hiermee lijnt u de nieuwe stok van het geheugen zodat de inkepingen overeenkomen met de uitsteeksels. Houd het onder een hoek van 30 graden en schuif ze in en druk naar beneden tot een module wordt gehoord. Breng het klepje, vastzetten met de schroeven. De rechterkant Compaq spiegelen op, steek de stekker in de muur en het de nodige energie. Als het met succes van bevoegdheden, opnieuw installeren van de batterij en randapparatuur. Als dit niet gebeurt, controllerkaarten en het geheugen opnieuw en probeer het opnieuw.

Tips & waarschuwingen

  • Laptop schroeven zijn zeer klein. Plaats ze in de zak van een boterham of hen veilig met tape tijdens de upgradeprocedure.
  • Probeer met behulp van een online scanner om te zien hoeveel geheugen je hebt en of er nog meer toe te voegen.
  • Verwijder het nieuwe geheugen niet uit haar pakket, totdat je klaar om het te installeren. De verpakking bevat speciale kunststof ontworpen te beschermen tegen statische elektriciteit. Statische elektriciteit is gelijk aan instant dood aan computerhardware.