Hoe u RAM toevoegt aan Desktops

Hoe u RAM toevoegt aan Desktops


Een desktop computer RAM bepaalt hoe efficiënt het systeem werkt met grote hoeveelheden gegevens. Het toevoegen van meer RAM maakt de machine beter op meerdere programma's tegelijk beheren of geheugenintensieve taken uitvoeren, zoals het video renderen of het laden van de drie-dimensionale games. Het proces gaat openen van de computer behuizing, maar vereist geen speciale technische expertise of ervaring, en duurt slechts enkele momenten voor de eigenlijke installatie.

Instructies

1

Vaststellen welke verschillende RAM-geheugen uw computer gebruikt. Terwijl u kunt openen van het systeem en onderzoeken van het fysieke RAM-sleuven, geeft met behulp van een vrij programma u benodigde informatie zonder het kraken van de behuizing van de computer. Software zoals Crucial.com het systeem scanner en systeem informatie voor Vensters kan geven u gedetailleerde informatie over het moederbord de RAM type. Gebruikershandleiding van het systeem kan ook een lijst bevatten de verscheidenheid van de RAM. Gemeenschappelijke rassen omvatten SDRAM DDR2 en DDR3.

2

Zet de computer uit en koppel alle voedingskabels en accessoires. Houd het systeem volledig niet geactiveerde gedurende het gehele proces, of loopt u het risico elektrische schok en/of beschadiging van het systeem.

3

Open de behuizing van de computer. Het proces zal verschillen tussen verschillende modellen van de zaak. Sommige gevallen lift uit met een hendel of lever, hoewel u een schroevendraaier wellicht te verwijderen het geval van sluitingen.

4

Zoek de sleuven voor RAM, meestal naast het moederbord en de CPU worden geplaatst. Elk moederbord heeft een verschillend aantal "slots". Als u geen elke vrije groeven, kunt u het beschikbare RAM-geheugen nog verhogen door vervanging van bestaande kaarten met hogere capaciteit kaarten.

5

Koppel alle oudere kaarten indien nodig en schuif de nieuwe kaarten op zijn plaats. RAM kaarten past alleen correct tegenover één richting. Opmerking de inkepingen op de kaart en de sleuf om te bepalen van de juiste naar beneden. Meeste RAM-sleuven hebben kleine hendels aan beide zijden waarvoor de blokkering voor het verwijderen van een kaart en refastening na het aansluiten van een nieuwe kaart. Wees voorzichtig niet te gebruiken excessief geweld of loopt u het risico beschadiging van de RAM-kaart of het moederbord.

6

Vervangen van de machine behuizing en sluit de voeding en accessoires. Het systeem herkent de nieuwe RAM automatisch tijdens het opstarten.