Hoe u kunt uw bureaublad op uw TV aansluitenMeer en meer mensen zijn het bekijken van films en TV-shows op hun desktop computers ondanks het feit dat er meestal sprake is van een betere kwaliteit monitor rechts naast hen: hun TV-scherm. Het enige probleem is het vinden van een manier om de computer verbinden met het TV-scherm. Gelukkig, als uw televisie een S-Video-ingang heeft, is het gemakkelijk om te doen.

Instructies

1

De S-Video-uitgang op uw desktop computer en de S-Video-ingang op uw televisie te vinden. De meeste nieuwere televisies hebben deze gegevens. Als jou niet het geval, dan zult u kunnen om uw computer te verbinden. Gebruik de S-Video-kabel om de twee. Als u nodig hebt om te kopen van een S-Video-kabel, dan zorg ervoor dat er lang genoeg te bereiken vanaf uw computer naar uw televisie.

2

Op uw desktop computer, klik met de rechtermuisknop op je achtergrond, ga naar eigenschappen en klik op "Beeldscherminstellingen". Met uw televisie aangesloten, zal een tweede monitor nu verschijnen in de pictogrammen. Klik op de opdracht om te spiegelen van de beelden op uw computer en televisie. (De naam van deze specifieke opdracht verschilt met de soort computer en besturingssysteem dat u gebruikt.) Klik op "Apply" en "OK". Nu, wat is te zien op uw bureaublad wordt op uw tv ingesteld.

3

Ga naar de gereserveerd voor de S-Video input op uw televisie. Dit zal ofwel worden aangeduid met "S-Video" afhankelijk van de TV, of een van de genummerde input keuzes hebt. Als het de laatste, vervolgens doorlopen de ingangen op uw afstandsbediening totdat je een spiegelbeeld tegenkomt van wat er op uw computer.

4

Start welke media u wil spelen, hetzij in een MediaPlayer of een browser op uw computer. Wanneer het wordt afgespeeld, breiden de afbeelding naar het volledige scherm. Het zal nu spelen op uw televisie, maar als u wilt onderbreken of iets nieuws te schakelen, dan heb je om uw desktop toetsenbord te gebruiken. Op dit punt, als u wilt verwijderen van uw computermonitor en gewoon gebruik maken van je TV-scherm als de monitor, kunt u. U kunt gewoon een draadloos toetsenbord en de muis om te navigeren van het scherm gemakkelijker te verkrijgen.