Hoe u kunt uitlijnen op de bovenste regel van kolommen in Word

Het formaat van de pagina's-gebroken-in-kolommen is al eeuwen een nietje van kranten en tijdschriften, maar er zijn geen harde en snelle regels over hoe die kolommen moeten worden weergegeven, met name wanneer u 're aan het roer van uw eigen document. Microsoft Word gebruikt, maken verschillende uitlijning stijlen om kolomkoppen en eerste lijnen onderscheiden van de rest van de zuilvormige menigte. Met Microsoft Word is aanpassing een simpele kwestie van gewoon op de juiste knop te klikken.

Instructies

1

Open Microsoft Word. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Open".

2

Blader naar het Word-document met de toppen van de kolom uitlijnen en dubbelklik op de bestandsnaam. Wanneer het document wordt geopend in een nieuw Word-venster, ga naar de pagina met de kolommen.

3

Plaats de cursor aan het einde van de eerste regel, rechts van een teken of leestekens. Druk op de toets "Enter". Dit zal niet het toevoegen van een nieuwe regel, het breekt alleen de lijn van de rest van de alinea, dus u kunt het afzonderlijk uitlijnen.

4

Klik op de gewenste uitlijning direct boven het woord "Lid" op het lint aan de bovenkant van de pagina, zoals "Rechts uitlijnen" op de bovenste regel naar rechts uitlijnen.

5

Problemen met regelafstand die Word met de tweede regel tekst gemaakt; aanpassen soms bij het maken van het regeleinde, beweegt Word de tweede lijn van meer dan één ruimte, dus plaatst u de cursor naar de linkerkant van de eerste letter in de tweede regel en druk op de "Backspace" toets.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw document nog geen kolommen, snel toevoegen door te klikken op de "Pagina-indeling" lusje bij de bovenkant van het scherm en op de "Kolommen" knop hieronder de tab. Kies het aantal kolommen en Word wordt aangepast aan het document.