Hoe u kunt statische publiceren in WordPress

WordPress kunt u het publiceren van statische webpagina's op elke WordPress site. Bijvoorbeeld, de meeste WordPress blogs gebruiken ten minste één statische pagina, meestal genaamd de "About" pagina. U kunt gebruik maken van WordPress zonder helemaal met behulp van een blog posten. U kunt ook configureren van WordPress voor het gebruik van een statische pagina als uw startpagina, en uw blog verschijnen elders op uw website. Als u op een statische startpagina besluit, vergeet niet om koppelingen naar andere pagina's, zoals uw blog, zodat kijkers uw website bladeren kunnen.

Instructies

Statische pagina publiceren

1

Inloggen op uw WordPress website en ga naar het administratieve dashboard.

2

Selecteer "Pagina's" en selecteer "Add New".

3

Typ een naam voor de pagina in het veld "Titel". "Home" zou een goede keuze.

4

Typ de inhoud in de pagina. Voeg foto's of andere afbeeldingen zoals u zou doen met een blogpost.

5

Klik op "Opslaan". Klik op "Voorbeeld" om te zien hoe uw pagina eruit. Wanneer u tevreden bent, klikt u op "Publiceren."

6

Klik op "Nieuwe toevoegen" als u wilt maken van een pagina voor uw blogberichten als u van plan bent om een blog te gebruiken. Naam van de pagina "Blog", of een andere geschikte naam voor je blogposten. Klik op "Publiceren" zonder het invoeren van alle inhoud op deze pagina.

WordPress configureren voor statische pagina

7

Selecteer "Lezen" gelegen in de "Settings"-gedeelte van het dashboard.

8

Selecteer "Statische pagina" in het "Front Page Displays" gedeelte. Klik op 'Selecteer' naast de "Voorpagina" om de drop-down menu te openen. Klik op de introductiepagina die u zojuist hebt gemaakt.

9

Klik op 'Selecteer' naast 'Posts pagina' alleen als u een lege pagina hierboven voor de blogposten gemaakt. Klik op die pagina in het drop-down menu.

10

Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan'.