Hoe u kunt een Document scannen en vervolgens per E-mail met behulp van Windows Mail

Hoe u kunt een Document scannen en vervolgens per E-mail met behulp van Windows Mail


Windows Mail is een e-mailtoepassing dat wordt standaard geleverd op de meeste nieuwe computers waarop Microsoft Office. De toepassing laat u opstellen, verzenden, ontvangen en ordenen van uw e-mail. Ook u kunt gescande documenten koppelen aan uw e-mails. Dit is een waardevolle eigenschap als u wilt een document naar een collega versturen of nodig voor het verzenden van uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje. Het duurt ongeveer vijf minuten.

Instructies

1

De scanner inschakelen.

2

Plaats uw document de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat. Sluit het deksel.

3

Open de software van uw scanner/printer op uw computer. De meeste printersoftware krijgt u de optie afdrukken, kopiƫren of scannen. Kies scan. U zal waarschijnlijk worden gevraagd hoe u wilt uw document scannen. Wilt u scannen naar een PDF.

4

Druk op de scanknop op uw computer. Zodra de scan voltooid is, zal u een naam en sla uw PDF. Sla de PDF op uw bureaublad.

5

Uw Windows Mail te openen.

6

Klik op "Bestand" in het hoofdmenu. Scroll naar beneden en klik op "Nieuw e-mailbericht."

7

Klik op 'Insert' in het hoofdmenu. Scroll naar beneden en klik op "Toevoegen". U kunt ook klikken op de paperclip boven aan het bericht.

8

Blader naar het PDF-bestand die u genoemd en opgeslagen in stap 3. Klik op de knop "Toevoegen". De PDF wordt weergegeven in de koptekst van het bericht.

9

Stel uw bericht op en geadresseerden toevoegen. Klik op de knop "Verzenden".