Hoe u kunt agendagegevens van een Palm importeren in OutlookUw Palm's agenda helpt u bij het bijhouden van belangrijke gebeurtenissen, vergaderingen en toewijzingen. U kunt de agenda importeren in Microsoft Outlook, omdat u kunt de kalender Palm meer dan u de Outlook-agenda gebruiken. Aan de andere kant, kunt u het uiterlijk en de functies van de Palm-agenda naar de Outlook-agenda. Één van beide manier, u moet niet een probleem dat u deze importeert in Microsoft Outlook. Microsoft Outlook bevat een functie waarmee u buiten documenten en bestanden te importeren in de Outlook-gebruikersinterface.

Instructies

1

Voeg één uiteinde van de USB-kabel op uw Palm de USB-poort. Sluit het andere uiteinde op de USB-poort van uw computer.

2

Klik op 'Start' en 'Computer'. Dubbelklik op de map van de Palm. Zoek voor de kalender in de map, klik met de rechtermuisknop en kies kopiëren."

3

Plaats de muis op het bureaublad. Met de rechtermuisknop op een deel van uw scherm die geen pictogrammen hebben en kies "Plakken". Uw Palm-agenda moet nu worden weergegeven op het bureaublad. Naar uw bureaublad te plakken zorgt voor gemakkelijke toegang wanneer het zoeken van het bestand in Outlook.

4

Klik op "Start", "Alle programma's" en "Microsoft Office". Dubbelklik op Microsoft Outlook.

5

Klik op "Bestand" en "Import/Export." Selecteer 'Importeren' op het volgende scherm uw agenda importeren. Als alles klaar is, klikt u op "Volgende".

6

Zoeken naar "Bestand met persoonlijke map." Als alles klaar is, klikt u op "Volgende".

7

Zoekt u het gewenste bestand. Selecteer "Bladeren" en zoek de Palm-kalender op het bureaublad. Klik op "Next" als voldaan. Outlook zal nu uw Palm-agenda importeren.