Hoe u koppelt aan een C-schijf van de gebruiker

Hoe u koppelt aan een C-schijf van de gebruiker


Netwerkbeheerders moeten volledige controle over bestanden van de gebruiker voor het oplossen en onderhouden van de computer van de gebruiker. Een administratieve taken aan de C-schijf van de gebruiker is verbonden. Dit heet "toewijzen aan een station", en kunt u direct naar de root van de C-schijf. De hoofdmap is standaard verborgen, zodat het dollarteken-symbool wordt toegevoegd aan de verbindingsreeks. Dit geeft aan dat u wilt rechtstreeks verbinding maken met de hoofdmap van station C.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop in uw taakbalk van Windows. Klik op de link "Computer" open Windows Verkenner en een lijst met stations op de computer bekijken.

2

Klik op de knop met het label "Map Network Drive." Hiermee opent u een venster van de configuratie waar u op de C-schijf van de gebruiker aansluiten kunt.

3

Voer de computernaam en station C naar de "Map" tekst vogelhuisje. Bijvoorbeeld, als de naam van de computer van de gebruiker 'computer', geef de volgende tekst:

\computer\c$

4

Selecteer een stationsletter in de vervolgkeuzelijst. Dit is de letter die wordt weergegeven in uw lijst met harde schijven van Windows Verkenner.

5

Klik op "OK" om een station toewijzen aan uw gebruikershandleiding C toer. Het configuratievenster wordt gesloten en u kunt het station weergeven in het geopende venster van Windows Verkenner.